2022. január 20., Fábián, Sebestyén
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Budapestre is megérkezett a Tesla Model Y

A Tesla már megkezdte a Model Y megrendelt darabjainak átadását Európában, erre valószínűleg még szeptemberben Magyarországon is sor kerül – írja a villanyautosok.hu. Azonban még mielőtt bárki megkaphatta volna a saját Model Y-ját az országban, a MOM Park pop-up Tesla-szalonjába begurult az első bemutatópéldány.

Szeptember 10. óta már bárki személyesen is meglesheti, körbejárhatja a Tesla teljesen elektromos meghajtású SUV-jét, amely idehaza az elektromos autózással foglalkozó szakportál információi szerint 24 859 900 forintos árról indul.

Már a MOM Parkban is bárki személyesen körbejárhatja, beleshet az ablakon Fotó: Tesla Gallery/Courtesy of Tesla, Inc.

„Jelenlegi információink szerint az 507 kilométeres hatótávú autó 77 kWh-s akkupakkal, LG-cellákkal kerül a magyar piacra. A Performance változatért 2,5 millióval többet kell majd fizetnünk, amiért cserébe nagyobb végsebességet, jobb gyorsulást és valamivel alacsonyabb hatótávot kapunk. Mindkét változat kétmotoros, összkerékhajtású” – sorolja a tudnivalókat a villanyautosok.hu.

Neked ajánljuk
A felújítás befejeződött, január közepétől jár majd újra a sikló Az újautó-piac zsugorodott, a tisztán elektromos autók értékesítése kilőtt Felment a zöldhitelre alkalmas ingatlanok ára Budapesten Ismét lehet pályázni óvoda- és iskolakertek kialakítására Meghaladta az 50 fokot a hőség egy ausztrál kisvárosban
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam