2021. október 19., Nándor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

140 elektromos Mini Coopert rendelt dolgozóinak a Deloitte

A fiatal munkavállalók körében egyre népszerűbbek a teljesen elektromos hajtású céges autók Európában. A Deloitte-nél csak Belgiumban az alkalmazottak 26 százaléka választott magának kibocsátásmentes járművet – a világ egyik legnagyobb vállalata 140 darab Mini Cooper SE típusú autót vásárolt a BMW-csoporttól.

A most megrendelt villanyautók a tavaly augusztusban már átvett 100 darab elektromos Minihez csatlakoznak, így összesen 240 villanyos Mini lesz a Deloitte flottájában – írja a hírről beszámoló villanyautosok.hu. A Deloitte rendelése az eddigi legnagyobb prémium elektromos kisautós céges flottarendelés Európában.

A legnagyobb szállítmány elektromos Mini Cooperekből Európában Fotó:BMW Group/PressClub Magyarország

Az alkalmazottak többsége nyitott az elektromobilitásra, de még bátortalan kizárólag villanymotorral hajtott típust választani, a dolgozók 66%-a a plug-in hibrid technológia mellett tette le a voksát a belga irodában.

A Deloitte 2030-ra szeretne teljesen klímasemlegessé válni, és mivel szolgáltatóvállalatként ökológiai lábnyomának mintegy 70 százalékáért az autóflottája felel, így minden ilyen lehetőséget megragadnak, hogy közelebb kerülhessenek a célhoz.

Neked ajánljuk
Nagyot gyorsult a zöld rendszámos autók regisztrációja Tannistest: idén több mint a fele elektromos 3 év, 40 ezer kilométer villanyautóval Magyarországon Újabb felmérést készít az élelmiszer-hulladékról a Nébih A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam