2022. július 5., Emese, Sarolta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Összemérte erejét a három divatdiktátor elektromos kisautó

A villanyautosok.hu elektromos autózással foglalkozó szakoldal három szerzője a még szeptember végén megtartott idei keszthelyi villanyautós találkozóra egy Mini Cooper SE-vel, egy 3+1 ajtós Fiat 500e-vel és egy Honda e-vel érkezett, hogy megversenyeztessék egymással a három különleges elektromos kisautót.

„Íme a három divatdiktátor, a klasszikusan elegáns, de játékos Mini, az olasz ékszerdoboz 500e és a jövőből érkezett Mikrobi, a Honda e” – vezeti fel a villanyautosok.hu cikke a videót, amelyből kiderül, melyik elektromos kiskocsi szerepelt a legjobban a balatoni megmérettetésen.

A játékos Mini, az olasz ékszerdoboz 500e vagy a jövőből érkezett Mikrobi, a Honda e – Te melyiket választanád? Forrás: Villanyautósok/YouTube.com

A Mini jól gyorsul és élmény vezetni, a Fiat cuki és fél ajtóval több van neki, a Honda belülről olyan, mint amilyennek az 1980-as években képzelték a jövőt, kívülről pedig mint Wall-e – a villanyautós oldalnak már a verseny köré kerített szómágiája is szórakoztató.

Az új MINI Cooper SE volt az egyik versenyző (a kép illusztráció) Fotó: BMW Group PressClub Global

De hogy melyik kisautó lett végül a legszebb, a legjobb, a legtakarékosabb, és ki ért vissza Keszthelyről Budaörsre elsőnek? Akit furdal a kíváncsiság, és szeretne sok szép elektromos autót látni csodás helyszíneken, az kattintson a fenti videóra!

Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Űrbéli buborékfelhőt vetnének be a felmelegedés ellen az MIT tudósai Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam