2022. május 25., Orbán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Mol-kutak mintájára már a Shell kútjaira is bemehetnek a kutyák

A Mol jó példával járt elöl: a vállalat már évek óta beengedi a kutakra a beoltott, szobatiszta, pórázon vezetett vagy kézben tartott kutyákat. A példa ragadósnak bizonyult, a rivális Shell 2022. január közepétől szintén kutyabaráttá tette magyarországi kútjait.

A Shell közleménye szerint a megfelelő szabályok betartása mellett, azaz beoltva és pórázon bevihetik kutyusaikat a gazdik a hazai állomások közösségi tereibe – legyen szó eladótérről, teraszról, kertről vagy illemhelyiségről – adta hírül a napi.hu.

A Shell-kutak külső területén a járműforgalomtól elzárt pontokon itatótálakat is elhelyeznek, ezekben mindig friss vízzel várják az ebeket. A kutakon póráztartókkal is készülnek, melyekhez kényelmesen és biztonságosan rögzíthetik kutyáikat a gazdik.

Ők még nem tankolni szaladnak – Kutyák játszanak a hóban a Zala megyei Nagybakónak közelében (A kép illusztráció) Fotó: MTI/Varga György

„Elvárás, hogy a kutya pórázon közlekedjen, szocializált legyen, és rendelkezzen kötelező védőoltásokkal”

hangsúlyozta a cég.

Hogy pontosan melyik kutakra érdemes betérni négylábú barátunkkal vagy családtagunkkal?

A kutyás Shell-kutak listája ide kattintva böngészhető.

Neked ajánljuk
Zöldhidrogénüzem épül Százhalombattán A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Új óriásszalamandra-fajra bukkantak Kínában (videóval) Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül Környezetszennyezés = elhízás?
Tovább a forrásra: napi.hu
Vissza
Hírfolyam