2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Visszatért a Volkswagen e-Up!

Az e-Up! azért tűnt el a Volkswagen kínálatából, mert túlságosan szerették, és sokkal többet rendeltek belőle, mint amennyit a gyártó szállítani tudott. 2020-ban 16 hónapos csúszásban voltak a megrendelések teljesítésével. Mostanra sikerült ledolgozni a lemaradást, így a típus ismét elérhető lesz.

Mit?

Egyetlen változatot kínál a Volkswagen, ez pedig a Style Plus alufelnikkel, klímával, bőrkormánnyal és sávtartó rendszerrel. 83 lóerős teljesítményt és 260 kilométeres névleges hatótávot remélhet a vásárló a pénzéért, a 32,2 kilowattórás akkumulátor egy órán belül feltölthető.

Visszatért az e-up! Style Plus Fotó: Volkswagen AG/Volkswagen Newsroom

Mennyiért?

26 895 eurós, azaz átszámítva mintegy 9,6 millió forintos áron kínálja a VW az e-Up!-ot. A németországi villanyautó-támogatással 17 325 euróra, azaz úgy 6,2 millió forintra csökkenthető az ár.

Meddig?

Várhatóan 2025-ben mutatják be az utódot, így valószínű, hogy addig a kínálat része marad az Up! elektromos változata – számol vele a Totalcar magazin.

Neked ajánljuk
Kizárólag villanyautó lesz a következő Audi A3 Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri A karbonkibocsátás korlátozása önmagában kevés lesz 26 év után újra láttak itthon halvány sarlósfecskét
Tovább a forrásra: totalcar.hu
Vissza
Hírfolyam