2022. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Javítja a Volán Budakeszi és a Zsámbéki-medence buszos közlekedését

A Volánbusz június 18-tól, szombat hajnaltól növeli a Budakeszire, Pátyra, Telkire, Budajenőre, Perbálra, Tökre és Zsámbékra közlekedő hétvégi, éjszakai járatainak számát, valamint ezentúl az új, 922B jelzésű busszal is elérhetővé válik majd Telki, Páty és Zsámbék térsége.

A 922-es és 922B járatok jövő szombattól a hétvégi éjjeleken 30 percenként indulnak majd a fővárosból Budakeszire – közölte honlapján a Volánbusz.

A Széll Kálmán térről hétvégente 0 óra 48 perckor és 2 óra 48 perckor induló új, 922B járatok a Budakeszi–Páty–Telki–Budajenő–Perbál–Tök útvonalon egészen Zsámbékig mennek majd, ami után közvetlenül Pátyon át érkeznek vissza a Széll Kálmán térre.

Zsámbék látképe 500 méter magasból 2020 nyarán Fotó: MTVA/Bizományosi/Lehotka László

Zsámbékról június 18-tól 0 óra 5 perc helyett hajnali 2 órakor indul az agglomerációs éjszakai járat Budapestre.

A díjszabásokról a következő tájékoztatást nyújtotta a Volán az utazóközönségnek szóló hirdetményében:

a 922B járatokon a Volánbusz-bérleteket is elfogadják majd az azokon megjelölt viszonylatokon belül, a jegyek esetében pedig a „kékbuszokon” érvényes BKK-díjszabást alkalmazzák majd egészen Zsámbékig.

A friss menetrendi információk ide kattintva megtalálhatók.

Neked ajánljuk
A vasúti és a távolsági buszos közlekedés idén nyáron komolyan versenybe száll az autózással Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: volanbusz.hu
Vissza
Hírfolyam