2018. október 18., Lukács
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Interaktív tanórák az FKF Szemléletformáló és Újrahasználati Központjaiban

Az FKF Nonprofit Zrt. a társadalmi felelősségvállalás jegyében feladatának tekinti, hogy a fiatalok szemléletformálásában is szerepet vállaljon. A vállalat Szemléletformáló és Újrahasználati Központjaiban játékos, interaktív foglalkozások, tanórák keretében ismerteti meg az érdeklődőkkel a szelektív hulladékgyűjtést, komposztálást, valamint az FKF Nonprofit Zrt. által ellátott hulladékgazdálkodási és köztisztasági feladatokat.

A Szemléletformáló és Újrahasználati Központok modern oktatótermei lehetőséget biztosítanak interaktív tanórák, óvodás és iskolás csoportok számára kreatív kézműves foglalkozások, valamint környezetvédelmi, szakmai konferenciák, díjátadó ünnepségek megtartására is.

A központok területén elhelyezett interaktív installációk hasznos információkkal szolgálnak a környezetvédelemmel kapcsolatban, és bemutatják a hulladékgazdálkodás, hulladékfeldolgozás legfontosabb állomásait. A 100 fő befogadására alkalmas termek kiváló helyszínei lehetnek iskolai tanulmányi versenyeknek, vetélkedőknek, nyári foglalkozásoknak is.

Fotó: fkf.hu

 A központok területén található tanösvény és játszótér remek kikapcsolódást nyújt az oktatótermi foglalkozások, programok után. A tanösvény interaktív játékelemeinek használatával lehetőség nyílik a gyerekek különböző készségeinek, képességeinek fejlesztésére, valamint a tantermi tevékenységek és játékprogramok összehangolására. A játékos kikapcsolódást szolgálják a központok területén felépített játszóterek, amelyek számtalan, újrahasznosított hulladékból készített játékkal várják a fiatalabb generációkat.

Neked ajánljuk
Sokat tanulhatunk az alumíniumdobozok sorsából Kert – Közösség – Könyvtár: szakmai nap az iskolakertek jegyében Indul a Dunavirág Vízibusz Az EB és Bill Gates tiszta energiákkal foglalkozó befektetési alapot hozott létre Aszály: nemcsak az Ínség-szikla, hanem egy második világháborúban elsüllyedt hajó is felszínre került
Tovább a forrásra: fkf.hu
Vissza
Hírfolyam