2018. október 23., Gyöngyi
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Iskolakertet minden gyereknek! – Plakátterv iskolakertek népszerűsítésére

Az Iskolakertekért Alapítvány az Iskolakert-hálózatba szervezett  kertközösségek segítéseként célul tűzte ki a megjelenő problémák megoldásának keresését, az érdekérvényesítést, a támogatókeresést. Az alapítvány szeretné, ha mennél több állami szervezet és piaci szereplő szerezne tudomást az iskolakertekben rejlő lehetőségekről, az iskolakert fontosságáról.

Pályázatot nyújthat be bármely olyan közösség, mely kertet művel gyerekek aktív bevonásával, saját területen vagy külső helyszínen, és a pályázó tagja az Iskolakert-hálózatnak.

Az Iskolakert-hálózathoz való csatlakozás módja itt olvasható:
www.iskolakertekert.hu/iskolakert-halozat/csatlakozas

A pályázat célja

Az Iskolakertekért Alapítvány az Iskolakert-hálózatba szervezett kertközösségek segítéseként célul tűzte ki a megjelenő problémák megoldásának keresését, az érdekérvényesítést, a támogatókeresést. Szeretnék, ha mennél több állami szervezet és piaci szereplő szerezne tudomást az iskolakertekben rejlő lehetőségekről, az iskolakert fontosságáról. Ebből a célból szeretne az alapítvány mennél több vidám, figyelemfelhívó plakátot megjelentetni, nyilvánossá tenni.

Formai követelmények:

  • a benyújtott plakátterven szöveges információként kizárólag az alábbi mondat szerepelhet: „Iskolakertet minden gyereknek!” vagy „Óvodakertet minden gyereknek!”, az adott mondat szerepeltetése kötelező elem;
  • a plakátterv lehet rajz, festmény, installáció vagy bármely más alkotási forma;
  • a plakátterv beadása kizárólag jpg formátumban történhet;
  • a felhasznált fényképek, szkennelés minőségének kiválónak kell lennie;
  • nevezni lehet egy vagy több plakátterv benyújtásával (több terv benyújtása esetében az egyes tervek külön-külön kerülnek majd elbírálásra, növelve ezzel a pályázó esélyeit);

A pályázattal kapcsolatos további tudnivalók az iskolakertekert.hu oldalon érhetők el.

Neked ajánljuk
Sokat tanulhatunk az alumíniumdobozok sorsából Kert – Közösség – Könyvtár: szakmai nap az iskolakertek jegyében Indul a Dunavirág Vízibusz A sarki jég fehérjét a burjánzó planktonok kékeszöldje válthatja fel Számít, mit eszel!
Tovább a forrásra: iskolakertekert.hu
Vissza
Hírfolyam