2020. június 4., Bulcsú
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Várja a jelentkezőket a klímainnovációs nyári egyetem

2018. február 18-ig várja vállalkozó kedvű, környezettudatos szemléletű, kiváló tanulmányi eredménnyel és magas szintű angol nyelvtudással rendelkező MSc- vagy PhD-hallgatók, valamint fiatal pályakezdők jelentkezését az ingyenes „Journey” nyári egyetemre a Climate-KIC.

A Climate-KIC Journey Európa legnagyobb klímainnovációs nyári egyeteme, ahol minden évben több mint 400 diáknak nyílik lehetősége arra, hogy 3, illetve 5 hetes kurzus alatt a klímainnováció területén tudást és tapasztalatot szerezzen.

A nyári egyetem célja, hogy felhívja a figyelmet a klímavédelemhez kapcsolódó üzleti lehetőségekre, és elősegítse a klímainnovációs ötletek valós üzleti tervekké válását.

A klímakutatás és vállalkozásfejlesztés legjobb nemzetközi szakemberei és két szakképzett coach segíti a diákokat, hogy a klímaváltozás negatív hatásaira megoldást nyújtó üzleti ötleteket, terveket dolgozzanak ki, mindezt különböző európai helyszíneken, nemzetközi, inspiráló környezetben.

 A nyári egyetemre kiváló tanulmányi eredménnyel és magas szintű angol nyelvtudással rendelkező MSc-, PhD-hallgatók és frissen végzett diplomások, fiatal szakemberek jelentkezhetnek, bármilyen szakterületről. A nyári egyetemen európai diákok számára a részvétel ingyenes.

A Journey egy remek lehetőség arra, hogy:

  •  Megismerkedj hasonló gondolkodású – a klímaváltozás elleni küzdelemben elhivatott, különböző szakmai hátterű európai fiatalokkal.
  • Találkozz olyan szakemberekkel, akik számítanak a tudományos, üzleti és politikai életben.
  • Elmélyülj a klímaváltozás kutatásában, annak tudományos, társadalmi, gazdasági és politikai összefüggéseiben.
  •  Egy nemzetközi csapatban dolgozz két szakképzett coach vezetésével egy, akár a saját ötleteden alapuló klímainnovációs üzleti terv kialakításán és annak előadásán.

Jelentkezési határidő: 2018. február 18.

A programról 2018. február 12-én 18 órától információs estet tartanak Budapesten.

Neked ajánljuk
Több mint kétmilliárdból fejlesztik a délkelet-alföldi hulladékgazdálkodást Túl sokat gyűjtenek evésre belőle, kipusztulás szélén áll egy törökországi békapopuláció Óriási előnyei vannak a napkéménynek A fehér szarvas (természetfilm) Megújul a tudatos divatbarátok magyar platformja
Tovább a forrásra: u-szeged.hu
Vissza
Hírfolyam