2019. december 12., Gabriella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kapcsolódás a természethez és önmagunkhoz – online kurzust indít a Rogers Alapítvány

A Rogers Személyközpontú Oktatásért Alapítvány a természettel és önmagunkkal való kapcsolódás útjait kereső online kurzus elvégzésére hív.

Az EU Erasmus+ programja által támogatott CONNAT című nemzetközi projekttel az alapítvány célja az, hogy a mindenkiben ott rejtőző legmélyebb emberi jó szándékot, emberségességet újra a felszínre hozza, és segítsen megtalálni az értelmet az értelmetlenségben mind egyéni, mind közösségi szinten.

A kurzus készítői vallják, hogy ehhez a legegyszerűbb út a természeten keresztül vezet, mely inspirációforrásul szolgál az egész ökoszisztémát figyelembe vevő, fenntartható és értelemmel teli válaszok megtalálásához.

Ehhez egy online kurzust hoztak létre, amelyet elsősorban a természetben, illetve segítő helyzetben, felnőttekkel dolgozó szakembereknek ajánlanak – mind a saját, mind a klienseik nehézségeivel való megküzdésben segítséget nyújthat a természettel való kapcsolat felélesztése.

A kurzusra az Udemy internetes oldalon, az alábbi linken lehet jelentkezni, a connat jelszó megadásával.

A kurzussal kapcsolatban további információ kérhető a CONNAT Projekt magyarországi menedzserétől, Rátz Judittól a judit.ratz@rogersalapitvany.hu e-mail-címen.

Neked ajánljuk
Megható mesefilm a tengerek szennyezéséről, az egyéni erőfeszítésről és az összefogás erejéről Jövőre is megrendezésre kerül a Fenntarthatósági Témahét Az űrszemét feltakarítására készül az Európai Űrügynökség Magyarország áramtermelése 60 százalékban karbonsemleges Több mint félmillió fát ültettek Azerbajdzsánban
Tovább a forrásra: rogersalapitvany.hu
Vissza
Hírfolyam