2019. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A jó példa legyen ragadós

Nem mindennapi élményben volt részük az úrkúti óvoda Csiga-biga csoportjába járó gyermekeknek. 

Hazánk egyik legnagyobb magánerdős vállalkozása, az Ihartű-2000 Kft. látta vendégül a gyerekeket, hogy megismerkedhessenek az erdészek és a fakitermelők munkájával – számolt be az Erdő Mező Online.

„Játszottunk, beszélgettünk, megvitattuk, mit ad nekünk az erdő, és mit csinál az erdész bácsi.  Persze, a legizgalmasabbak a fakitermelő gépek voltak” – olvasható a vállalkozás hivatalos Facebook-oldalán.

Fotó: Ihartű-2000 Kft./facebook.com

Nagyszerű kezdeményezés az, amit az Ihartű-2000 Kft. Veszprém megyében elindított. Van néhány magánerdő-tulajdonos, akik erdei iskolát is üzemeltetnek, de akiknek nincs lehetőségük egy ilyen intézmény működtetésére, azoknak itt a jó példa: egy-egy napot is érdemes a fiatalságnak szentelni, hogy megismerhessék a magyar erdőket és a magyar erdészek, fakitermelők szakszerű munkáját.

Neked ajánljuk
Zöldebb ovit, zöldebb sulit Idén is vár minden diákot a Világ legnagyobb tanórája Megkezdődött az Ifjú Kócsagőr Program országos döntője A 2019-es nemzetközi asztrofotó-pályázat kategóriagyőztes képei (képgaléria) A méhlepényig eljuthat a várandós nők által belélegzett szennyezett levegő
Tovább a forrásra: erdo-mezo.hu
Vissza
Hírfolyam