2018. december 14., Szilárda
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A jó példa legyen ragadós

Nem mindennapi élményben volt részük az úrkúti óvoda Csiga-biga csoportjába járó gyermekeknek. 

Hazánk egyik legnagyobb magánerdős vállalkozása, az Ihartű-2000 Kft. látta vendégül a gyerekeket, hogy megismerkedhessenek az erdészek és a fakitermelők munkájával – számolt be az Erdő Mező Online.

„Játszottunk, beszélgettünk, megvitattuk, mit ad nekünk az erdő, és mit csinál az erdész bácsi.  Persze, a legizgalmasabbak a fakitermelő gépek voltak” – olvasható a vállalkozás hivatalos Facebook-oldalán.

Fotó: Ihartű-2000 Kft./facebook.com

Nagyszerű kezdeményezés az, amit az Ihartű-2000 Kft. Veszprém megyében elindított. Van néhány magánerdő-tulajdonos, akik erdei iskolát is üzemeltetnek, de akiknek nincs lehetőségük egy ilyen intézmény működtetésére, azoknak itt a jó példa: egy-egy napot is érdemes a fiatalságnak szentelni, hogy megismerhessék a magyar erdőket és a magyar erdészek, fakitermelők szakszerű munkáját.

Neked ajánljuk
Tiszta jövőt akar a Z generáció Szobrot, klímasétányt, játszóteret és tankertet adtak át Gyenesdiáson Egy 15 éves lány vonta felelősségre a világ vezetőit az ENSZ-klímacsúcson Környezetbarát, vegyszermentes, vízzel lemosható körömlakk gyerekeknek és felnőtteknek Jármű-korszerűsítés a Magyar Postánál
Tovább a forrásra: erdo-mezo.hu
Vissza
Hírfolyam