2022. augusztus 12., Klára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Pályázat innovatív, energiatudatosságra fókuszáló ötletekre

Az MVM-csoport harmadik alkalommal kiírt innovációs pályázatára január végéig jelentkezhetnek a fejlesztők ígéretes ötleteikkel. Az MVM Edison startup verseny célja, hogy olyan feltalálói ötleteket karoljon fel, melyek valós problémákra kínálnak kivitelezhető megoldásokat, és bevezesse a jelentkezőket a startup világba. 

Az MVM Edison startup versenyének győztesei egyenként akár 50 millió forint magvető befektetést és akcelerációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe – közölték a szervezők. Tájékoztatásuk szerint

startupok, spinoffok, kis- és középvállalkozások, valamint felsőoktatási hallgatók és magánszemélyek innovatív, energetikai, energiatudatosságot érintő, illetve kreatív fejlesztési ötleteit várják.

Egy pályázó egyszerre csak egy ötlettel pályázhat, a jelentkezés pedig kizárólag online történhet a www.mvmedison.hu oldalon keresztül.

A január végéig beérkező pályázatok első körös értékelése után a továbbjutó ötletgazdák részt vehetnek a második forduló képzési programjában. Ennek során az MVM-csoport inkubátorcége, a Smart Future Lab Zrt. (SFL) szakembergárdájának, valamint a képzésben részt vevő partnereinknek, az IBM-nek és az Innoenergynek köszönhetően olyan tudást szerezhetnek, amely elengedhetetlen egy sikeres statup indításához és fejlesztéséhez. A nyertes projektek egyenként 3 millió forint értékű kommunikációs szolgáltatáscsomagot kapnak, és egy tanulmányúton is részt vehetnek annak érdekében, hogy sikeres piaci szereplővé váljanak.

Kóbor György, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója kiemelte: olyan kezdeményezéseket keresnek, amelyek valós problémákra kínálhatnak megoldásokat, könnyebbé tehetik az MVM-ügyfelek mindennapjait, illetve hatékonyabbá a magyar energetika működését.

Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Űrbéli buborékfelhőt vetnének be a felmelegedés ellen az MIT tudósai Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: orientpress.hu
Vissza
Hírfolyam