2022. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Válogatós vagyok” – társasjátékosztó workshop pedagógusoknak!

A Humusz Szövetség tagszervezete, a Zöld Kör környezetvédő közhasznú egyesület az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával a gyermekek hulladékgazdálkodással kapcsolatos ismereteit elmélyítő társasjátékot készített.

A „Válogatós vagyok” névre keresztelt játékot az egyesület ingyenesen, workshopok keretében kívánja eljuttatni oktatási intézményeknek, hogy játékos formában segítsék a gyermekek hulladékgazdálkodással kapcsolatos helyes attitűdjeinek, illetve jó gyakorlatának alakítását.

Szeretettel várják azokat a pedagógusokat, akik szívesen használnák nevelő munkájuk során az új játékot, hogy így irányítsák a figyelmet a hulladékmegelőzés fontosságára, valamint a szelektív hulladékgyűjtés praktikáira.

Intézményenként 2 doboz társasjáték kerül díjmentesen átadásra. (A társasjáték átvételének feltétele a mindössze egyórányi időtartamú workshopon való megjelenés.)

Fotó: Zöld Kör/facebook.com

A workshop tervezett időpontja és helyszíne:

  • 2019. február 27. (szerda), és február 28. (csütörtök), 14.30 órai kezdettel
  • Humusz Ház, oktatóterme
    1111 Budapest, Saru utca 11.
  • A részvételi szándékot legkésőbb február 25-én délután 16 óráig kell jelezni.
  • A szervezők kérik, hogy a résztvevők mindenképp hozzák magukkal a mellékelt átvételi elismervényt kitöltve, az intézmény által lepecsételve, aláírva, 1 példányban!
  • További információ és jelentkezés:
    info@zoldkor.net 06 (20) 9556-758

További részletek és tudnivalók: humusz.hu.

Neked ajánljuk
A Tanács ajánlást fogadott el a zöldátállást szolgáló tanulás ösztönzéséről Digitális tanösvényt alakítottak ki a mátraverebély-szentkúti kegyhelyen Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: humusz.hu
Vissza
Hírfolyam