2019. augusztus 21., Hajna, Sámuel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Válogatós vagyok” – társasjátékosztó workshop pedagógusoknak!

A Humusz Szövetség tagszervezete, a Zöld Kör környezetvédő közhasznú egyesület az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával a gyermekek hulladékgazdálkodással kapcsolatos ismereteit elmélyítő társasjátékot készített.

A „Válogatós vagyok” névre keresztelt játékot az egyesület ingyenesen, workshopok keretében kívánja eljuttatni oktatási intézményeknek, hogy játékos formában segítsék a gyermekek hulladékgazdálkodással kapcsolatos helyes attitűdjeinek, illetve jó gyakorlatának alakítását.

Szeretettel várják azokat a pedagógusokat, akik szívesen használnák nevelő munkájuk során az új játékot, hogy így irányítsák a figyelmet a hulladékmegelőzés fontosságára, valamint a szelektív hulladékgyűjtés praktikáira.

Intézményenként 2 doboz társasjáték kerül díjmentesen átadásra. (A társasjáték átvételének feltétele a mindössze egyórányi időtartamú workshopon való megjelenés.)

Fotó: Zöld Kör/facebook.com

A workshop tervezett időpontja és helyszíne:

  • 2019. február 27. (szerda), és február 28. (csütörtök), 14.30 órai kezdettel
  • Humusz Ház, oktatóterme
    1111 Budapest, Saru utca 11.
  • A részvételi szándékot legkésőbb február 25-én délután 16 óráig kell jelezni.
  • A szervezők kérik, hogy a résztvevők mindenképp hozzák magukkal a mellékelt átvételi elismervényt kitöltve, az intézmény által lepecsételve, aláírva, 1 példányban!
  • További információ és jelentkezés:
    info@zoldkor.net 06 (20) 9556-758

További részletek és tudnivalók: humusz.hu.

Neked ajánljuk
Meghökkentő képekkel ábrázolták magyar diákok az környezetkárosítás következményeit Meghökkentő képekkel ábrázolták magyar diákok az környezetkárosítás következményeit Sok kis lépés egy tudatosabb szállodaipar felé Rengeteg település csatlakozna az európai mobilitási héthez Amikor megfordítjuk az esernyőt
Tovább a forrásra: humusz.hu
Vissza
Hírfolyam