2022. június 27., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Közös élménynapokat indít a Budakeszi Vadaspark és a Csodák Palotája

Az „Élményteli osztálykirándulások” néven futó együttműködés kedvező áron nyújt lehetőséget a diákcsoportoknak, hogy felfedezzék mindkét élménykomplexumot.

 A Budakeszi Vadaspark célkitűzéseihez illeszkedő kezdeményezés jól kiegészíti a környezeti nevelés és a játszva tanítás szellemiségében indított eddigi szolgáltatásokat – idézi a vadaspark közleményét az Orientpress.

A „Testközelben a természettel” csomagot igénybe vevő csoportok kedvezményes áron látogathatnak el a komplex szolgáltatáscsomagot kínáló Budakeszi Vadasparkba, ahol látványetetéseken, tréningeken vehetnek részt, megcsodálhatják a több mint 50 őshonos állatfajt, és végigmehetnek az interaktív tanösvényeken is.

Fotó: Friedrich Fotó, Budakeszi Vadaspark/facebook.com

Mindemellett a csomag részét képezi a „Barangolás a Csodák Palotájában” tematikus program is, amelynek keretein belül lehetőségük nyílik az állatvilág ihlette kémiai és fizikai kísérletekből álló laborfoglalkozásra, és ehhez kapcsolódóan megismerhetnek 250 játékos eszközt is.

A kombinált jegyeket a Csodák Palotájában lehet megvásárolni, és kétféle belépőtípus közül választhatnak a csoportok. A közös jegyek továbbá azért is előnyösek a csoportok számára, mert mindkettő feljogosít a Budakeszi Vadaspark területén található Dinó Park látogatására is, ahol egy több millió éve eltűnt világot szemlélhet meg minden kalandor – áll a tájékoztatásban.

Neked ajánljuk
A Tanács ajánlást fogadott el a zöldátállást szolgáló tanulás ösztönzéséről Digitális tanösvényt alakítottak ki a mátraverebély-szentkúti kegyhelyen Átadták a Környezetvédelmi Tudományos Ifjúsági Pályadíjakat A Lánchíd felújításának első éve egyetlen videóba csomagolva A forgalmas sztratoszféra élhetetlenebb bolygóhoz vezet
Tovább a forrásra: orientpress.hu
Vissza
Hírfolyam