2020. szeptember 30., Jeromos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Iskolazöldítő programot indít a P&G és a Penny

A tavalyi sikeres iskolazöldítő programja után a P&G idén a Penny Market üzletlánccal fogott össze, hogy programjával 4 magyarországi iskolának adjon lehetőséget a zöldülésre.

A gyermekkorban a legkönnyebb tartósan rögzült értékrendet kialakítani, ezért az általános iskolák zöld nevelésének kiemelten fontos szerepe van. A téma iránti hosszú távú elkötelezettségének jeléül a Procter&Gamble tavalyi iskolazöldítő programját idén is megismétli, ezúttal a Penny Market üzletlánccal közösen – írja a Trade Magazin.

A Procter&Gamble és a Penny első közös zöld kampánya során a 3 fődíjas és 1 vigaszdíjas iskola 1-1 millió forint vissza nem térítendő támogatást kap,

amelyet környezettudatosabb, zöldebb beltéri és/vagy kültéri környezet kialakításához (udvarfelújítás, faültetés, zöld növényzetű terek kialakítása, szelektív hulladékgyűjtők elhelyezése, fa- vagy ökojátékok beszerzése, illetve egyéb környezetvédelemmel összhangban lévő beruházás) használhatnak fel.

A négy héten át tartó program során a szavazók között napi 1 öko bevásárlótáska és Penny vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, amellyel a vállalatoknak az a célja, hogy vásárlóikat is érzékenyítsék a környezettudatos vásárlás iránt, és felhívják a figyelmet arra, hogy már egészen kis dolgokkal – mint a nejlonszatyrok helyetti ökotáska használata – is tehetünk a környezetünkért.

Fotó: zoldebbiskola.hu

Az iskolákra október 10. és november 20. között bárki szavazhat a www.zoldebbiskola.hu weboldalon. A regisztrációhoz a Penny üzletek bármelyikében vásárolt két darab P&G termék megvásárlását igazoló blokk feltöltése szükséges. A programban a magyarországi Penny Market üzletekben vásárolt összes Procter&Gamble termék részt vesz.

További információ: www.zoldebbiskola.hu  

Neked ajánljuk
Mit tegyek? Mit vegyek? Mit egyek? – tanulmányi verseny középiskolásoknak Csatornaillemtan óvodásoknak és iskolásoknak „Zenélő vidrarajzok” – Dal-illusztrációs rajzpályázat Már most mennyi minden viseli magán a változó klíma bélyegét! Tünékeny viaszszobrok késztetnek megállásra Floridában
Tovább a forrásra: trademagazin.hu
Vissza
Hírfolyam