2021. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vásárlóival együtt tesz az élhető jövőért a SPAR

A vállalat új ernyőmárkát hoz létre a fenntartható fejlődési célok megvalósításával kapcsolatos törekvéseinek összefogására.

A „SPAR – a fenntartható jövőért” szlogen alatt megvalósuló tevékenységek fő fókusza a környezet, az egészség, az élelmiszer-biztonság, a munkatársak biztonsága és a társadalom hátrányos helyzetű tagjainak segítése.

A már megvalósított intézkedéseket bemutató weboldal hasznos információkkal látja el az érdeklődő, a fenntartható jövőt támogató fogyasztókat.

„A vásárlóival közösen a SPAR – többek között számos jótékonysági, illetve környezettudatos üzleti kezdeményezéssel és az egészségtudatos életmódra ösztönző aktivitásaival – sokat tudott tenni a bolygónkat érintő ügyekben úgy, hogy a vevőket megfelelő tájékoztatással tettekre bátorította. Most ezeket egységes keretrendszerbe foglaljuk a még hatékonyabb és átláthatóbb cselekvés érdekében – emelte ki Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A SPAR a konkrét kezdeményezések indítása és összehangolása mellett gyakorlati példákkal és informális útmutatásokkal kívánja edukálni és ösztönözni a fogyasztókat a közös cselekvésre.

Forrás: SPAR Magyarország/youtube.com
Neked ajánljuk
A szénszivárgás erősödésétől tart a Századvég Fenntarthatósági diákversenyek határon innen és túl Magyar alapítású, nemzetközi innovációs központ segíti a zöldgazdaság feltörekvő szereplőit Az emberiség nagy céljai egymást támogatva is teljesülhetnek Szabadtéri és online kiállításon is megcsodálhatjuk Máté Bence alkotásait
Tovább a forrásra: trademagazin.hu
Vissza
Hírfolyam