2021. január 26., Paula, Vanda
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az EvolúciJÓ Játék! – workshop pedagógusoknak

Az ELTE Növényrendszertani, Ökológiai és Elméleti Biológiai Tanszéke workshopot hirdet gimnáziumi tanároknak, tanár szakos hallgatóknak és mindazoknak, akiket érdekel az élményközpontú oktatás.

A játék, játékosság az ember egyik alapvető jellemvonása, a játékosság evolúciós örökségünk. A gyerekek idejük nagy részét játékkal töltik, vagy töltenék, ha erre lenne lehetőségük. A játék a társas kapcsolatok kialakításának és fenntartásának egy biztonságos formája, de lehetőség a tanulásra, az új helyzetek és szerepek kipróbálására is.

Az EvolúciJó Játék! workshopon a résztvevők az evolúció és az ökológia témájával foglalkozó játékokat próbálhatnak ki.

Megtanulhatják, hogy hogyan érdemes az ilyen játékokat bevezetni, levezetni, illetve a biológiai hátterüket megbeszélni. A workshop célja, hogy a résztvevők később magabiztosan és hatékonyan tudjanak hasonló játékokat vezetni.

  • Kinek szól?
    Elsősorban gimnáziumi tanároknak, tanár szakos hallgatóknak és szakkört vagy foglalkozásokat tartó felnőtteknek, másodsorban bárkinek, akit érdekel.
  • Időpont: 2020. április 18. szombat 10:00–17:00
  • Helyszín: ELTE TTK Lágymányosi Campus
  • További információ és jelentkezés: www.evolutionisfun.hu
  • Az esemény Facebook-oldala: facebook.com/events/827127314402189
Fotó: EvolúciJó Játék Workshop/facebook.com
Neked ajánljuk
Klímaadaptációs szakemberek képzésének elindítását tervezi a Miskolci Egyetem A kisiskolások online szabadulószobában ismerkedhetnek a beporzók világával 6 nagyszerű film, ami arra ösztönzi a gyerkőcöt, hogy óvja a környezetét Szép csendben Bill Gates lett az USA legnagyobb termőföldbirtokosa (videóval) A székesfehérvári könyvtár is segít az oltás online regisztrációjában
Tovább a forrásra: evolutionisfun.hu
Vissza
Hírfolyam