2020. február 27., Ákos, Bátor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Pályázat Ökoiskola és Örökös Ökoiskola cím elnyerésére

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett pályázat célja azon intézmények elismerése, amelyek a fenntarthatóságra nevelést kiemelt céljuknak tekintik, így hozzájárulnak ahhoz, hogy a fenntarthatóság elvei a jövő nemzedékek számára a mindennapok természetes részévé váljanak.

Az ökoiskolai hálózat tagjai olyan iskolák vagy kollégiumok, amelyekben a fenntarthatóságra nevelés a napi működésbe épül. A hálózatban az ökoiskolák megosztják egymással tapasztalataikat, így eredményesebben működnek. A most csatlakozókat már ezernél is több intézmény jó gyakorlatai segíthetik.

Magyarországon jelenleg minden harmadik diák jár ökoiskolába.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma várja az elsőként pályázó, címmegújító és Örökös Ökoiskola címre pályázó intézmények jelentkezését az oktatasikerdoivek.emmi.gov.hu linken.

Neked ajánljuk
Ismét meghirdették az MTA Környezetvédelmi Tudományos Ifjúsági Pályadíjat Idén is meghirdeti pályázatát a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal A gólya útja (ismeretterjesztő film) Európában növekszik a szemétbiznisz Az Adidas tartja a tempót a zöld versenyfutásban
Tovább a forrásra: kormany.hu
Vissza
Hírfolyam