2021. május 6., Frida, Ivett
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szerintem… Fiatalok egy zöldebb jövőért az APPLiA-val

A tavalyi ősz során hirdette meg az APPLiA Magyarország Egyesülés a Szerintem… Fiatalok egy zöldebb jövőért! pályázatát általános iskolás  és középiskolás diákoknak. A pályázat kiírója arra kérte a diákokat, hogy fogalmazzák meg, mit is gondolnak környezetünk, bolygónk jelenéről és jövőjéről.

A kiválasztott legjobb 55 pályamű egy-egy gondolata és a gondolatokat megfogalmazó diákok szerepelnek az APPLiA Magyarország Egyesülés 2020-as asztali naptárának egyes oldalain, 2020 elején pedig kezdetét vette a Szerintem-kampány:

az APPLiA Magyarország Egyesülés Facebook-oldalán minden héten bemutatásra kerül az adott naptárhéten szereplő kisdiák és a zöldebb jövőről szóló gondolatai, továbbá az aktuális jeles nap(ok) és üzeneteik.

A kampányt az év során a diákokkal a fotózás során forgatott interjúkból készített kisfilmek, továbbá nyereményjátékok is színesítik.

Az APPLiA Magyarország Egyesülés szeretettel vár minden kedves érdeklődőt, az aktuális környezeti kérdésekről egy közös gondolkodásban, ötletelésben és változásban részt venni vágyót a Facebookon.

A diákok írásai teljes egészükben a www.youthforfuture.hu honlapon olvashatók.

Fotó: APPLiA Magyarország Egyesülés/facebook.com
Neked ajánljuk
Teljes gőzzel zajlik a Fenntarthatósági Témahét Egy hétre idén is a fenntarthatóságé lesz a főszerep Kristálytisztán és élvezetesen a vízről Változatlanul vonzóak a fenntartható alapok Márciusban belehúztak a villanyáram-fogyasztásba a magyarok
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam