2021. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szórakozzon az Energiahivatal honlapján! Interaktív e-learning-alkalmazással bővült az oldal

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elkötelezett az energiahatékonyság és a klímavédelem mellett, az energiatudatosság növelését pedig kiemelten fontosnak tartja. Megújult energiahatékonysági honlapján egy interaktív e-learning-alkalmazás segítségével az érdeklődők játszva ismerhetik meg az energiamegtakarítás praktikáit és a legújabb energiahatékonysági megoldásokat.

A MEKH a nemzeti energiahatékonysági és megújuló-célkitűzések teljesítése érdekében – az energiahatékonyságról szóló törvénnyel összhangban – 2015 óta működteti tematikus honlapját, amely tájékoztatást nyújt az energiahatékonysággal és a megújuló energiával kapcsolatos jogi szabályozásról, a beruházásokhoz elérhető pályázati forrásokról, pénzügyi eszközökről és a hazai energiapolitika stratégiai dokumentumairól.

A honlap mindezek mellett a megújuló energiaforrásokkal és energiahatékonysággal kapcsolatos gyakorlati ismereteket és energiamegtakarítási tanácsokat is nyújt.

Az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve a MEKH átalakította a honlapot, és kibővítette az elérhető tartalmak körét egy interaktív e-learning-alkalmazással. A tananyag segítségével az érdeklődők megismerhetik a fenntartható életmód alapjait. A felhasználók az alkalmazás használata közben játszva sajátíthatják el a gyakorlatban egy kis odafigyeléssel könnyen megvalósítható energiamegtakarítási ismereteket, miközben mindennapi energiahatékonysági tippeket adnak egy családnak.

Az alkalmazás az enhat.mekh.hu oldalon az E-learning rovatban érhető el.

Fotó: enhat.mekh.hu 
Neked ajánljuk
A klímaváltozás ellen küzdő fiatal nemzedék tehetségeinek felkarolása a cél A felelős állattartás tanulható Szemléletformáló workshopok az újrahasznosítás jegyében Újabb érvek a BKK-tól a városi közösségi közlekedés mellett Már lehet regisztrálni a TeSzedd! hulladékgyűjtő akcióra
Tovább a forrásra: mekh.hu
Vissza
Hírfolyam