2020. december 2., Melinda, Vivien
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elhalasztják a Fenntarthatósági témahetet, több környezetvédelmi pályázat határideje kitolódik

A veszélyhelyzetre tekintettel az emberi erőforrások minisztere határozatot bocsátott ki a Fenntarthatósági témahét elhalasztásáról, pótlása az ősszel várható – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma az MTI-vel.

Az intézkedések célja, hogy tovább javítsák a koronavírus-járvány lelassításának hatékonyságát – derül ki az Emmi közleményéből.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által korábban kiírt két fenntarthatósági pályázatra ugyanakkor az eredeti, március végi határidők helyett 2020. április 15-ig várják a pályaműveket.

Az egyetemistáknak szóló, „Az illegális hulladéklerakás felszámolása – szankciók és eszközök” című hulladékmentesítési pályázatra és a három, 14–17, 18–21 és 22–25 éves korosztályban meghirdetett vers- és novellapályázatra a minisztérium továbbra is várja a pályaműveket. A pályázatokat elektronikus formában is fogadják a fenntarthatosag@emi.hu e-mail-címen – közölte az ITM.

„Az én környezettudatos iskolám” címmel új rajzpályázatot is kiírt az ITM az általános iskolás gyermekek számára, melyben az alkotni vágyó és kreatív gyermekeket hívja fel a minisztérium arra, hogy rajzban fogalmazzák meg, mit jelent számukra a környezettudatosság. A pályaműveket erre a kiírásra 2020. május 20-ig várják.

Neked ajánljuk
Fenntartható és takarékos gazdálkodásra ösztönzi a fiatalokat a Zöldiránytű mobilalkalmazás Európai közönségdíjat nyert a vásárhelyi Klímanócska program Fontos ügyek mellett kampányol a Bookline Rengeteg szemetet szállítottak el ősszel az erdőkből A régi festmények nemcsak a kurátorok, de a klímatudósok szívét is megdobogtatják
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam