Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. március 29., Auguszta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újabb muníció a távoktatáshoz

A járványhelyzettel járó pedagógiai kihívások megoldásához szeretne hozzájárulni az FKF Zrt. is, ezért ismeretterjesztő programjait a távoktatás kívánalmai szerint alakítja át.

A környezettudatosság elsajátítását, finomítását a „négy fal közt” is megtehetjük – veti fel a társaság Facebook-bejegyzésében. Ehhez az oldalukon elérhető készségfejlesztő feladatgyűjteményt is ajánlják a szülők és tanárok figyelmébe. 

Minél fiatalabb korban sajátítjuk el a hulladékkezelés megfelelő szabályait, annál
sikeresebben védhetjük meg környezetünket. 

Ennek tudatában született meg a kiadvány, amelynek játékos feladatai segítséget nyújtanak, ötleteket adnak a gyerekeknek, hogy felismerjék, hogyan járulhatnak hozzá ők is a Föld megóvásához.

Az újrahasznosítás-labirintus segítségével megtanulhatnak eligazodni a szelektív kukák világában, érzékletes példák segítségével ismerik meg az újrahasználat fogalmát, a hulladékmentes vásárlás trükkjeit, és számos kreatív kézműves ötlettel lesznek gazdagabbak.

Fotó: fkf.hu
Neked ajánljuk
Káros lufik helyett zöld lombbal ünnepelnek Valamit visz a víz – tanulságos rövidfilm a legkisebbeknek A járvány alatt sem maradunk a természet csodái nélkül Csatlakozz te is! Finn jó tanácsok a fizikai távolságtartásról a járvány idejére
Tovább a forrásra: fkf.hu
Vissza
Hírfolyam