2020. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újabb muníció a távoktatáshoz

A járványhelyzettel járó pedagógiai kihívások megoldásához szeretne hozzájárulni az FKF Zrt. is, ezért ismeretterjesztő programjait a távoktatás kívánalmai szerint alakítja át.

A környezettudatosság elsajátítását, finomítását a „négy fal közt” is megtehetjük – veti fel a társaság Facebook-bejegyzésében. Ehhez az oldalukon elérhető készségfejlesztő feladatgyűjteményt is ajánlják a szülők és tanárok figyelmébe. 

Minél fiatalabb korban sajátítjuk el a hulladékkezelés megfelelő szabályait, annál
sikeresebben védhetjük meg környezetünket. 

Ennek tudatában született meg a kiadvány, amelynek játékos feladatai segítséget nyújtanak, ötleteket adnak a gyerekeknek, hogy felismerjék, hogyan járulhatnak hozzá ők is a Föld megóvásához.

Az újrahasznosítás-labirintus segítségével megtanulhatnak eligazodni a szelektív kukák világában, érzékletes példák segítségével ismerik meg az újrahasználat fogalmát, a hulladékmentes vásárlás trükkjeit, és számos kreatív kézműves ötlettel lesznek gazdagabbak.

Fotó: fkf.hu
Neked ajánljuk
2020-ban is „Mozdulj a klímáért!” Átadták az idei év első iskola- és óvodakertjét hétfőn Leányfalun Környezeti Nevelés Műhelykonferencia a Humusszal Pusztító viharok, súlyos áradások: gátat kell szabni a károsanyag-kibocsátásnak Gigantikus tetőkert épül Párizsban
Tovább a forrásra: fkf.hu
Vissza
Hírfolyam