2020. szeptember 22., Móric
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Csatornaillemtan óvodásoknak és iskolásoknak

Kik azok a csatornaőrzők? Hogyan harcolnak a zsírszörnyekkel? A csatorna mélyén lakó lények ellen vívott harcban már a kisgyerekek is sokat segíthetnek.

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. kiadványaiból a legkisebbek is megérthetik, hogy a lefolyót miért nem szabad kuka gyanánt használni, és megtudhatják, hogy mit tehetnek a csatorna megfelelő működésének és a víz tisztaságának megőrzéséért.

Az „Ismerd meg a csatornaőrzőket! – Csatornaillemtani tudnivalók óvodásoknak” és a „Legyél te is csatornaőrző! – Csatornaillemtani tudnivalók kisiskolásoknak” című kiadványok a www.drv.hu/edukacios-kiadvanyok oldalon érhetők el.

Az idősebb korosztályok pedig testre szabott formában a „Támadnak a zsírszörnyek! – Csatornaillemtani tudnivalók felsősöknek, középiskolásoknak és felnőtteknek” című útmutatóból tájékozódhatnak, ugyanott.

Fotó: www.drv.hu
Neked ajánljuk
Mintaóra a levegőminőség javításáért 2020-ban is „Mozdulj a klímáért!” Kínában 63 millió embert érintenek az óriási áradások Két fontos ok miatt is válasszunk hazait! Így teleltesd át az édesburgonyát
Tovább a forrásra: drv.hu
Vissza
Hírfolyam