2021. június 15., Jolán, Vid
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Csatornaillemtan óvodásoknak és iskolásoknak

Kik azok a csatornaőrzők? Hogyan harcolnak a zsírszörnyekkel? A csatorna mélyén lakó lények ellen vívott harcban már a kisgyerekek is sokat segíthetnek.

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. kiadványaiból a legkisebbek is megérthetik, hogy a lefolyót miért nem szabad kuka gyanánt használni, és megtudhatják, hogy mit tehetnek a csatorna megfelelő működésének és a víz tisztaságának megőrzéséért.

Az „Ismerd meg a csatornaőrzőket! – Csatornaillemtani tudnivalók óvodásoknak” és a „Legyél te is csatornaőrző! – Csatornaillemtani tudnivalók kisiskolásoknak” című kiadványok a www.drv.hu/edukacios-kiadvanyok oldalon érhetők el.

Az idősebb korosztályok pedig testre szabott formában a „Támadnak a zsírszörnyek! – Csatornaillemtani tudnivalók felsősöknek, középiskolásoknak és felnőtteknek” című útmutatóból tájékozódhatnak, ugyanott.

Fotó: www.drv.hu
Neked ajánljuk
Nyereményjáték indult az elektromos hulladék hasznosulása érdekében Európai vitaverseny a klímaváltozás jegyében Egy meggondolatlanul kifúrt kút nemcsak öntözővíz, de szerteágazó problémák forrása is lehet Románia tovább küzd az illegális szemétimport ellen Uniós oltalmat kapott két balatoni hal
Tovább a forrásra: drv.hu
Vissza
Hírfolyam