2021. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Új útra hív a természet

Napjaink történései egyre világosabbá teszik, hogy változtatni kell a szokásainkon. Tegyük ezt a természet iránti tisztelettel. Erről szól az IUCN Commission on Education and Communication (CEC) legújabb videója.

Az elbűvölő tájakat és különleges fajokat felvonultató videó a #NatureForAll kampány keretében készült, hogy a CEC önkénteseinek hála 30 nyelvre lefordítva, a világ minden szegletébe eljuttassa a reménykeltő üzenetet: választhatunk egy új utat.

A Természetvédelmi Világszövetség tanácsának 100. ülése alkalmából elindított kampány a harmadik azon videók sorozatában, amelyek a természethez való kapcsolódásra biztatnak.

Ez egy szerelmeslevél, amely valamennyiünknek szól a bolygónkról, a bolygónkért. Ezzel a videóval egy új utat választunk a természet megőrzésére, egy olyan utat, amelyet a szeretet vezérel és amelyhez a természet ad inspirációt. 

Forrás: #NatureForAll/youtube.com
Neked ajánljuk
Az első művészek modern örököse Új napelemek segítik a Nemzetközi Űrállomás munkáját Óriási siker az okos-madáretető (videókkal) A zöldülés útján a hazai távhőszolgáltatás A klímaváltozás fokozza a gyermekéhezést
Tovább a forrásra: iucn.org
Vissza
Hírfolyam