2021. január 16., Gusztáv
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mit tegyek? Mit vegyek? Mit egyek? – tanulmányi verseny középiskolásoknak

Az Agrárminisztérium felkérésére – a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. szakmai támogatásával – a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Környezetgazdaságtan Tanszéke „Ökocímke – környezetbarát termék” témakörben kétfordulós versenyt hirdet középiskolás csapatok részére.

A „Mit tegyek? Mit vegyek? Mit egyek?” mottóval indított verseny felhívását a szervezők közel 1000 középiskolának juttatták el. A versenyre 3-4 fős hazai középiskolai csapatok jelentkezését várják. Egy iskolából egy csapat jelentkezhet, amelyben bármely évfolyamon tanuló diák részt vehet.

A szervezők a nevező csapatoknak elektronikus hozzáférést biztosítanak a versenyfeladatokhoz, a pályamunkák beküldésének módjáról is ennek keretében adnak tájékoztatást.

Az első forduló összesített pontszámai alapján a legjobb 10 csapatot várják a döntőre, amelyet szakmai nappal és díjátadóval egybekötve rendeznek meg.

A döntőt lehetőség szerint – a járványügyi előírások figyelembevételével – személyes részvétel mellett tervezik, de szükség esetén az online döntő lebonyolítására is készülnek.

Neked ajánljuk
Tíz kisfilmből álló animációs tananyag készült az erdészeti szakközépiskolák tanulói számára Tíz kisfilmből álló animációs tananyag készült az erdészeti szakközépiskolák tanulói számára 6 nagyszerű film, ami arra ösztönzi a gyerkőcöt, hogy óvja a környezetét A fogyasztók is szerepet játszanak az őserdők pusztulásában A szélsőségessé váló időjárás nem csak forrósággal teszi próbára az embert
Tovább a forrásra: hermanottointezet.hu
Vissza
Hírfolyam