2021. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mit tegyek? Mit vegyek? Mit egyek? – tanulmányi verseny középiskolásoknak

Az Agrárminisztérium felkérésére – a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. szakmai támogatásával – a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Környezetgazdaságtan Tanszéke „Ökocímke – környezetbarát termék” témakörben kétfordulós versenyt hirdet középiskolás csapatok részére.

A „Mit tegyek? Mit vegyek? Mit egyek?” mottóval indított verseny felhívását a szervezők közel 1000 középiskolának juttatták el. A versenyre 3-4 fős hazai középiskolai csapatok jelentkezését várják. Egy iskolából egy csapat jelentkezhet, amelyben bármely évfolyamon tanuló diák részt vehet.

A szervezők a nevező csapatoknak elektronikus hozzáférést biztosítanak a versenyfeladatokhoz, a pályamunkák beküldésének módjáról is ennek keretében adnak tájékoztatást.

Az első forduló összesített pontszámai alapján a legjobb 10 csapatot várják a döntőre, amelyet szakmai nappal és díjátadóval egybekötve rendeznek meg.

A döntőt lehetőség szerint – a járványügyi előírások figyelembevételével – személyes részvétel mellett tervezik, de szükség esetén az online döntő lebonyolítására is készülnek.

Neked ajánljuk
Hogyan javíthatjuk a levegő minőségét az osztályteremben? Önálló klímaváltozás szakon tanulhatnak az új-zélandi diákok Pécsen is tanszereket gyűjtenek A klímaváltozás növeli a súlyos aszályok gyakoriságát Európában Egy estére akár biokutatók is lehetünk
Tovább a forrásra: hermanottointezet.hu
Vissza
Hírfolyam