2020. október 27., Szabina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mit tegyek? Mit vegyek? Mit egyek? – tanulmányi verseny középiskolásoknak

Az Agrárminisztérium felkérésére – a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. szakmai támogatásával – a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Környezetgazdaságtan Tanszéke „Ökocímke – környezetbarát termék” témakörben kétfordulós versenyt hirdet középiskolás csapatok részére.

A „Mit tegyek? Mit vegyek? Mit egyek?” mottóval indított verseny felhívását a szervezők közel 1000 középiskolának juttatták el. A versenyre 3-4 fős hazai középiskolai csapatok jelentkezését várják. Egy iskolából egy csapat jelentkezhet, amelyben bármely évfolyamon tanuló diák részt vehet.

A szervezők a nevező csapatoknak elektronikus hozzáférést biztosítanak a versenyfeladatokhoz, a pályamunkák beküldésének módjáról is ennek keretében adnak tájékoztatást.

Az első forduló összesített pontszámai alapján a legjobb 10 csapatot várják a döntőre, amelyet szakmai nappal és díjátadóval egybekötve rendeznek meg.

A döntőt lehetőség szerint – a járványügyi előírások figyelembevételével – személyes részvétel mellett tervezik, de szükség esetén az online döntő lebonyolítására is készülnek.

Neked ajánljuk
„A tűz jó szolga, de rossz mester!” – Információk, letölthető anyagok pedagógusok részére Idén a diákok és a tanárok környezettudatosságát is felmérik a Fenntarthatósági Témahéten Ózongenerátorokat kaptak az egri iskolások Újra Nyíregyházán Európa legnagyobb afrikai elefántja (képgalériával) Egyre inkább sújtja Afrikát az éghajlatváltozás
Tovább a forrásra: hermanottointezet.hu
Vissza
Hírfolyam