2021. október 19., Nándor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ösztöndíjprogram doktori kutatásokhoz

Egy tanulmányút, egy speciális szakmai program vagy egy kiszámítható kutatási együttműködés hiányzik a sikerhez? A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány ösztöndíjprogramja a természet, környezet, klíma, illetve fenntarthatóság tanulmányozásával foglalkozó fiatal kutatókat támogat.

Az ösztöndíjprogram keretein belül a Kék Bolygó Alapítvány azokat a tehetséges PhD-hallgatókat (kutatókat) kívánja anyagilag támogatni, akik vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, illetve zöldinnovációval kapcsolatos témában végeznek tudományos munkát.

A nyertes pályázók a saját projektjüket valósíthatják meg az ösztöndíj keretein belül.

A program során lehetőség van hazai és külföldi kutatási munka végzésére is. Az elnyerhető ösztöndíj: nettó 800 000 Ft/5 hónap/fő + egyszeri kutatási támogatás maximum nettó 5 000 000 Ft/fő/tanulmányi félév.

Neked ajánljuk
A klímaváltozás súlyosságát, de a lehetséges megoldásokat is megismerték az elnöki tanórát meghallgató diákok A felelős állattartás tanulható A fenntarthatóságról készített szemléletformáló filmsorozattal szólítja meg a legkisebbeket a Spar Hol a helyük a kiürült patronoknak? A tengerfenék makraméba öltött szépsége
Tovább a forrásra: kbka.org
Vissza
Hírfolyam