2021. október 26., Dömötör
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Áder János és A Világ Legnagyobb Tanórája

A Világ Legnagyobb Tanóráját október 4. és 8. közt tartják. Célja, hogy megismertessék a gyerekekkel azt a 17 globális célt, amelyeket az ENSZ hirdetett meg a fenntartható fejlődés jegyében a 2015 és 2030 közti időszakra – írja az Index.

Magyarországon Áder János köztársasági elnök tartja meg a hétfőn kezdődő A Világ Legnagyobb Tanórája nevű oktatóprojekt első előadását.

Az első tanórát Áder János köztársasági elnök tartja Magyarországon. A köztársasági elnök hétfőn 11 órakor jelentkezik majd be online, aki Budakesziről, a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnáziumból fogja megtartani a kurzust.

A közvetítést ezen a linken lehet majd megnézni.

Áder János a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál megnyitóján, 2020 szeptemberében, a Gödöllői Királyi Kastély udvarán Fotó: MTI/Illyés Tibor
Neked ajánljuk
Tarjánban is ültettek fákat a településfásítási programon belül Szén-dioxid az atmoszférában 1960–2020 között (infografika) Klímasemlegességet ígér, de bizonytalan eszközökre alapoz Szaúd-Arábia Kék Bolygó Podcast: 9 G-vel repülünk Újra Zöld Kalandozásokra hív a Humusz
Tovább a forrásra: index.hu
Vissza
Hírfolyam