2021. december 2., Melinda, Vivien
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elefántborjú született az Állatkertben

Az elefántház új lakója szerda hajnalban jött a világra. A nagy eseményen nővére, Asha is jelen volt. A kiselefánt és édesanyja jól vannak, a közönségnek azonban a látogatással még várnia kell. A kiselefánt anyja Angele, aki 2010-ben került az állatkertbe, apja pedig Assam, aki 2009 óta él nálunk. 

Mivel az újszülöttnek és az anyának ilyenkor a legteljesebb nyugalomra van szüksége, az elefántcsarnokot a nyilvánosság számára lezárták, hozzájuk most csak a gondozók és az állatorvosok mehetnek be, amikor az feltétlenül szükséges, egyébként monitorokon figyelik az eseményeket.

Arról még nincs hír, hogy mikor mutatják be a kicsit a közönségnek, de biztató jel, hogy Asha születésénél ez csak másfél hét volt.

Fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert
Neked ajánljuk
Jóval több afrikai elefánt él Gabonban, mint gondolták Rendkívül népszerű a Hulladékvadász alkalmazás Lyon fenntarthatósági megfontolásokból betiltja a vendéglátóhelyek teraszainak fűtését Komolyabban kéne vennünk a tengeri műanyagszállítás kockázatait Három évig tervezték a szélesszájú orrszarvúk költöztetését
Tovább a forrásra: Index
Vissza
Hírfolyam