2022. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Guinness-rekord-kísérlet: Március 21-én te is ölelj meg egy fát egy percre!

Faölelésre hívja az érdeklődőket a miskolci székhelyű Északerdő Zrt. március 21-én, az erdők világnapján. A Guinness-rekord-kísérlet és akció célja a figyelemfelhívás az erdők veszélyeztetettségére és a fák fontosságára.

A klímaváltozásra való felkészülésben minden erdő és fával borított terület nagy segítségünkre van. A mai kor emberének, vagyis mindannyiunknak meg kell tanulnia újra az erdőből, az erdővel élni, érintetlenül hagyva annak önmagát megújító képességét. Ehhez azonban ismerni, szeretni és tisztelni kell az erdőt.

Fotó: Facebook

Március 21-én nem kell mást tenni, mint csatlakozni az eseményhez a közösségi médiában,

és az erdők világnapján mindössze egy percig ölelni egy fát délelőtt 9 és 11 óra között. A megölelt fa lehet bárhol, és egy fát egyszerre többen is ölelhetnek. 

A faölelésről készüljön fotó vagy videó, és azt még aznap, március 21-én éjfélig töltsd fel a Facebookra vagy az Instagramra, az alábbi hashtagekkel ellátva.

#faölelés #STIHL #stihlnemzedékek

Állítsuk fel az egyszerre, egy időben, több helyszínen történő legnagyobb létszámú faölelés országos rekordját.

Ha kellő létszám összejön, Guinness-rekord is lehet belőle. Közösen meg tudjuk valósítani!

Neked ajánljuk
Nemhogy nem félnek tőlük, nevet is adtak az erdőben élő medvéknek A világ legmagasabb távvezetékoszlopai megújuló forrásból származó áramot fognak továbbítani Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: ma.hu
Vissza
Hírfolyam