2019. október 19., Nándor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Guinness-rekord-kísérlet: Március 21-én te is ölelj meg egy fát egy percre!

Faölelésre hívja az érdeklődőket a miskolci székhelyű Északerdő Zrt. március 21-én, az erdők világnapján. A Guinness-rekord-kísérlet és akció célja a figyelemfelhívás az erdők veszélyeztetettségére és a fák fontosságára.

A klímaváltozásra való felkészülésben minden erdő és fával borított terület nagy segítségünkre van. A mai kor emberének, vagyis mindannyiunknak meg kell tanulnia újra az erdőből, az erdővel élni, érintetlenül hagyva annak önmagát megújító képességét. Ehhez azonban ismerni, szeretni és tisztelni kell az erdőt.

Fotó: Facebook

Március 21-én nem kell mást tenni, mint csatlakozni az eseményhez a közösségi médiában,

és az erdők világnapján mindössze egy percig ölelni egy fát délelőtt 9 és 11 óra között. A megölelt fa lehet bárhol, és egy fát egyszerre többen is ölelhetnek. 

A faölelésről készüljön fotó vagy videó, és azt még aznap, március 21-én éjfélig töltsd fel a Facebookra vagy az Instagramra, az alábbi hashtagekkel ellátva.

#faölelés #STIHL #stihlnemzedékek

Állítsuk fel az egyszerre, egy időben, több helyszínen történő legnagyobb létszámú faölelés országos rekordját.

Ha kellő létszám összejön, Guinness-rekord is lehet belőle. Közösen meg tudjuk valósítani!

Neked ajánljuk
Védett területeket engednek át lakhatási, gazdálkodási célokra Tanzániában (képgalériával) 600 ezer hektár tölgyest veszélyeztet egy rovar Magyarországon Ekkora hajó még nem ment át ezen a csatornán – videó Meleg színű, meghitt fények A dunavirág mentőakció (természetfilm)
Tovább a forrásra: ma.hu
Vissza
Hírfolyam