2020. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Guinness-rekord-kísérlet: Március 21-én te is ölelj meg egy fát egy percre!

Faölelésre hívja az érdeklődőket a miskolci székhelyű Északerdő Zrt. március 21-én, az erdők világnapján. A Guinness-rekord-kísérlet és akció célja a figyelemfelhívás az erdők veszélyeztetettségére és a fák fontosságára.

A klímaváltozásra való felkészülésben minden erdő és fával borított terület nagy segítségünkre van. A mai kor emberének, vagyis mindannyiunknak meg kell tanulnia újra az erdőből, az erdővel élni, érintetlenül hagyva annak önmagát megújító képességét. Ehhez azonban ismerni, szeretni és tisztelni kell az erdőt.

Fotó: Facebook

Március 21-én nem kell mást tenni, mint csatlakozni az eseményhez a közösségi médiában,

és az erdők világnapján mindössze egy percig ölelni egy fát délelőtt 9 és 11 óra között. A megölelt fa lehet bárhol, és egy fát egyszerre többen is ölelhetnek. 

A faölelésről készüljön fotó vagy videó, és azt még aznap, március 21-én éjfélig töltsd fel a Facebookra vagy az Instagramra, az alábbi hashtagekkel ellátva.

#faölelés #STIHL #stihlnemzedékek

Állítsuk fel az egyszerre, egy időben, több helyszínen történő legnagyobb létszámú faölelés országos rekordját.

Ha kellő létszám összejön, Guinness-rekord is lehet belőle. Közösen meg tudjuk valósítani!

Neked ajánljuk
Október 1-ig még lehet szavazni az év fájára Már csak két hétig szavazhatunk az év fájára Észrevétlen maradt egy hidegrekord az északi féltekén Egyre kevesebb víz van a magyar folyókban Osló jó úton halad a klímasemlegesség eléréséhez
Tovább a forrásra: ma.hu
Vissza
Hírfolyam