Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. március 29., Auguszta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jane Goodall videóban üzen

„Együtt átvészelhetjük ezt a nehéz időszakot, és a végére megtanulhatjuk, mik az igazán fontos dolgok az életben” – Dr. Jane Goodall új videóban üzent a COVID-19-koronavírussal kapcsolatban.

A világhírű környezetvédő 300 napot utazik egy évben, de most ő is betartja a karanténszabályokat, és barátai, orvosai tanácsára otthon marad.

Éljünk mindannyian az élet ajándékával, tegyük jobbá a mostani világot, különösen a mostani időkben. Együtt átvészelhetjük ezt a nehéz időszakot, és a végére megtanulhatjuk, mik az igazán fontos dolgok az életben: a család, a barátság, szeretet és mindenek felett az egészségünk

– mondja üzenetében Dr. Jane Goodall.

Dr. Jane Goodall legújabb üzenete a koronavírusról Forrás: YouTube

A videoüzenethez kapcsolódóan az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közleményében a Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület egyebek mellett megjegyzi: a kórokozó átadása az ember–vadvilág konfliktus miatt történhet, mint amilyen például a vadon élő állatok illegális vadászata és elejtése. A jelenlegi válság, amely ellen együtt fogunk harcolni, figyelmeztetés: a természettel harmóniában kell élnünk, ahelyett, hogy kihasználjuk.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila

Neked ajánljuk
Felhívás – a tavasz kiemelt fecskevédelmi időszak, amiben a lakosságnak és az önkormányzatoknak óriási szerepe és felelőssége van A vadonban több mint 15 éve kihaltnak vélt csigafajt telepítenek vissza a Bermuda-szigetekre Három világszínvonalú magyar természetfilm is hozzáférhetővé vált a neten (videók) A MOL Plugee ingyenes villanyautó-töltéssel támogatja az egészségügyi dolgozókat Ötletek a fenntartható fejlődési célok oktatásához – Megfizethető és tiszta energia
Tovább a forrásra: sokszinuvidek.24.hu
Vissza
Hírfolyam