2021. január 16., Gusztáv
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jane Goodall videóban üzen

„Együtt átvészelhetjük ezt a nehéz időszakot, és a végére megtanulhatjuk, mik az igazán fontos dolgok az életben” – Dr. Jane Goodall új videóban üzent a COVID-19-koronavírussal kapcsolatban.

A világhírű környezetvédő 300 napot utazik egy évben, de most ő is betartja a karanténszabályokat, és barátai, orvosai tanácsára otthon marad.

Éljünk mindannyian az élet ajándékával, tegyük jobbá a mostani világot, különösen a mostani időkben. Együtt átvészelhetjük ezt a nehéz időszakot, és a végére megtanulhatjuk, mik az igazán fontos dolgok az életben: a család, a barátság, szeretet és mindenek felett az egészségünk

– mondja üzenetében Dr. Jane Goodall.

Dr. Jane Goodall legújabb üzenete a koronavírusról Forrás: YouTube

A videoüzenethez kapcsolódóan az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közleményében a Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület egyebek mellett megjegyzi: a kórokozó átadása az ember–vadvilág konfliktus miatt történhet, mint amilyen például a vadon élő állatok illegális vadászata és elejtése. A jelenlegi válság, amely ellen együtt fogunk harcolni, figyelmeztetés: a természettel harmóniában kell élnünk, ahelyett, hogy kihasználjuk.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila

Neked ajánljuk
Csak vendégek vagyunk az erdőben, illene tiszteletet tanúsítani Példaértékűnek szánt tengeri rezervátumot hoztak létre Elefántcsontpart partjainál Bolygónk egészsége és környezetünk védelme – Egészséges olvasnivaló téli estékre A fogyasztók is szerepet játszanak az őserdők pusztulásában A szélsőségessé váló időjárás nem csak forrósággal teszi próbára az embert
Tovább a forrásra: sokszinuvidek.24.hu
Vissza
Hírfolyam