2022. május 23., Dezső
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szokatlan kihágással találkoztak a rendőrök (képgalériával)

Nem mindennapi szökevényt csíptek nyakon a Budapesti Rendőr-főkapitányság egyenruhásai a főváros egyik forgalmas útján. A zuglói rendőröket ritkán látott szabálytalan közlekedő fogadta a Dózsa György úton, ahol a járőrautó elé a szabályokra fittyet hányva totyogott ki egy pingvin.

A rendőrök és a velük közös szolgálatot ellátó zuglói polgárőrök a hajnali sétához kedvet kapó kalandor befogásának idejére megállították a járműforgalmat az úton, majd óvatosan megfogták a madarat, és egy takaróba csavarták.

„Kollégáink azonnal értesíttették a Fővárosi Állatkertet, majd a nem mindennapi >>elfogásról<< egy csoportképet is készítettek, hiszen ilyen szökevénnyel ők sem mindennap találkoznak! Az elkóborolt pingvint a járőrök és a polgárőrök épségben előállították lakóhelyére, és átadták a Fővárosi Állat és Növénykert dolgozóinak” – számolt be a szokatlan történetről a BRFK a közösségi oldalán.

Fotók: Budapesti Rendőr-főkapitányság

Neked ajánljuk
Lelőttek egy eltévedt jegesmedvét Kanadában Fecskebölcsőket helyezett ki a MÁV dunakanyari vasúti megállókban Újrapoharakkal csökkenti a hulladék mennyiségét a Veszprémi Állatkert Az óceánok változó hőviszonyai hatással lesznek az időjárás-előrejelzésre is Négy ország a tengeri szélenergiáért, a gázimporttól való függés ellen
Tovább a forrásra: facebook.com/BRFK Információs Portál
Vissza
Hírfolyam