2022. május 25., Orbán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Élőben közvetítették a megáradt folyóba került kutya mentését (videóval)

Bő másfél órán át, helikopterről közvetítették élőben egy nagy testű kutya kimentését Los Angelesben. A németjuhász-keveréket végül a tűzoltóknak sikerült kimenteniük. A Scooby nevű eb egy vihart követően került csapdába a betonfalakkal körbevett, erős sodrású Los Angeles-folyóban.

Egy és háromnegyed órás élő közvetítésben követhették az amerikai tévénézők, hogyan próbáltak egy, a megáradt folyóban vándorló kutyát kimenteni a partról őt követő emberek és a tűzoltók.

Először egy arra járó 28 éves, önkéntes férfi ugrott be érte az áradó folyóba. Egy kötélbe kapaszkodva sikerült elkapnia és megtartania a sodrásban lefelé vándorló ebet, de mire egy tűzoltó helikopterről leereszkedett hozzájuk, az ijedt kutya megharapta az irgalmas szamaritánust, és kiszabadulva tovább sodródott.

Scooby a kimentése után Fotó: Los Angeles Animal Services

Végül négy tűzoltó a folyó lejjebb lévő szakaszán ereszkedett le, és kapta el a szemből érkező kutyát.

A mentésnél az LA Animal Services állatmentő csapata is a helyszínen volt, és lefotózták Scoobyt, mielőtt átadták a gazdájának.

Neked ajánljuk
Delfineket mentettek a Cape Cod-öbölnél Fecskebölcsőket helyezett ki a MÁV dunakanyari vasúti megállókban A Mars megismerése segíthet megfejteni a földi viharok működését A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül
Tovább a forrásra: abc7.com
Vissza
Hírfolyam