2020. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

BWS Live – online közvetítés a Budapesti Víz Világtalálkozóról

A korábbi hagyományoknak megfelelően 2019-ben is nyomon követhetők lesznek élőben a Budapesti Víz Világtalálkozó eseményei.

Az év legfontosabb diplomáciai találkozójának online közvetítését a Budapesti Víz Világtalálkozó honlapján, a www.budapestwatersummit.hu portálon lehet megtalálni. 

Az élő közvetítés, amely az esemény ideje alatt a Budapesti Víz Világtalálkozó honlapjának Hírközpont menüpontjában érhető el, minden esetben az aktuális napi programhoz igazodik. Az október 15–17. között megrendezésre kerülő világtalálkozó teljes programjáról ide kattintva tájékozódhat.

Szintén élőben lesz követhető a Budapesti Víz Világtalálkozó weboldalán Áder János köztársasági elnök és Shri Gajendra Singh Shekhawat indiai vízügyi miniszter közös sajtótájékoztatója, amelyre várhatóan  október 15-én (kedden) 11 óra 15 perctől kerül sor. 

Az online közvetítéseket az érdeklődők a közösségi médiában, a Budapesti Víz Világtalálkozó YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán is nyomon követhetik.

A 2019-es Budapesti Víz Világtalálkozó október 15-én, kedden, a tavalyi Edinburgh Fringe Festival legjobb előadását is jegyző Recirquel Társulat produkciójával veszi kezdetét, amelyet kifejezetten ebből az alkalomból állítottak színpadra. 

A legutóbbi, 2016-os Budapesti Víz Világtalálkozó megnyitója Cakó Ferenc víz ihlette homokanimációjával vette kezdetét. A záró képben megjelent a rendezvény akkori mottója: A víz összeköt Videó: BWS 2016/Youtube
Neked ajánljuk
Áder: A járványok egyharmada a földhasználat változásához köthető Két fontos ok miatt is válasszunk hazait! Elégtelennek bizonyultak az új-zélandi természetvédők erőfeszítései Így teleltesd át az édesburgonyát Már készül az önvezető villanyautóknak szánt alagútrendszer
Tovább a forrásra: budapestwatersummit.hu
Vissza
Hírfolyam