2021. június 14., Vazul
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Andalúzia déli részét szinte teljesen elmosta a víz

Lassan nem telik el úgy hét, hogy a világ valamelyik országában ne okozna komoly problémát az áradás. Ezúttal Dél-Andalúzia került komolyabb bajba a heves esőzések miatt. 

Dél-Andalúziában a víz miatt, illetve a következtében kialakuló földcsuszamlások okán 5 főbb útvonalat is le kellett zárni Malaga tartományban.

A természeti csapásban szerencsére egyelőre senki nem vesztette életét.

Ardales községben a megfigyelők 12 óra alatt szokatlanul nagy mennyiségű, néhol 148,1 mm csapadékot regisztráltak, az utcákon hömpölygött a víz. 

A heves esőzések a vonatközlekedésre is hatással voltak, pályákat kellett lezárni, illetve 40 utas szorult mentésre egy olyan vagonban, mely a víz miatt leszaladt a sínről. Az iskolákat és a közintézményeket bezárták.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Ember építette félszigettel védekeznek a dánok a tengerszint-emelkedés ellen Rekordméretű áradások, súlyos szárazság és drága áram Brazíliában Földcsuszamlás és áradások kísérték az erősen csapadékos napokat Sörhulladék és trágya keveréke lehet a tökéletes növényvédő szer? A folyók és óceánok megtisztításával igyekszik csökkenteni hulladéklábnyomát a Coca-Cola
Tovább a forrásra: koponyeg.hu
Vissza
Hírfolyam