2021. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Árvíz okoz fennakadásokat Borsodban

A Sajó áradása miatt két út egy-egy szakaszát zárták le kedden Borsod-Abaúj-Zemplén megyében – közölte Pécsi Norbert, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

Pécsi Norbert Sándor tájékoztatása szerint az elmúlt időszak heves esőzései miatt a Sajó kilépett a medréből, ezért két útszakaszt is le kellett zárni.

Nem lehetett közlekedni a Sajókazát Aggtelekkel összekötő úton, Sajókaza térségében az út első egy kilométeres szakaszán van teljes zár, az autósok Múcsony felé kerülhetnek.

Szintén le kellett zárni a Putnok–Borsodbóta összekötő út Putnok és Sajóvelezd közötti egy kilométeres szakaszát, a közlekedők Vadna felé tudnak kerülni.

Víz hömpölyög a Sajó áradása miatt lezárt úton Sajóivánka és Sajókaza között Fotó: MTI/Vajda János
Neked ajánljuk
Az évszázad végére akár 120-170 centiméterrel is emelkedhet a vízszint Velencében A hurrikánból trópusi viharrá „szelídült” Ida miatt hirdettek szükségállapotot New Yorkban és New Jersey-ben Texasban és Louisianában okozhat heves esőzést és áradásokat Nicholas Így készíthetünk otthon herbamézet A vadászat és a természet témájában nyílt kiállítás a Ludwig Múzeumban
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam