2022. július 6., Csaba
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jó hír a vizek országában a vizek szerelmeseinek

Július 1-jére minden magyarországi fürdő megnyithat – nyilatkozta a Fürdőszövetség alelnöke, Kovacsics Imre. A kormány 50 százalékos bértámogatása hozzájárult ahhoz, hogy a fürdők meg tudták tartani munkavállalóik 70–80 százalékát – magyarázta a szakember az MTI rövidhírében foglaltak szerint.

Kovacsics Imre elmondta az M1 aktuális csatornán azt is, hogy mivel az élővizes fürdőhelyek védettségi igazolvány nélkül is látogathatók, ezért szakmai szervezetként már kérték a kormányt és a Magyar Turisztikai Ügynökséget, hogy fontolják meg, nem élvezhetnék-e ezt a könnyítést a fürdők is.

A miskolctapolcai Ellipsum élmény- és strandfürdőt 2021. június 11-én avatták fel Fotó: MTI/Vajda János

Az alelnök beavatta a nézőket a fürdőfejlesztések állásába: említette a miskolci és a hajdúszoboszlói beruházásokat, valamint azt, hogy Győrben a Modern városok programban épül fürdő, 100 százalékos kormányzati támogatással, 22 milliárd forintból.

Neked ajánljuk
A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó) Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam