2020. november 26., Virág
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Támogassuk közös tapssal a járvány frontvonalában küzdőket!

A Petőfi rádió reggeli műsorának munkatársaitól indul a kezdeményezés, amelyhez országszerte egyre többen csatlakoznak, hogy ezzel a gesztussal fejezzék ki köszönetüket az egészségükért, a biztonságukért és az ellátásukért dolgozóknak.

A Talpra Magyar műsorvezetői, Harsányi Levente és Bikfalvi Tamás arra kérik a hallgatókat, hogy az ország minden pontján álljanak ki az ablakba, és tapsoljanak este nyolc órakor – írja az MTVA sajtóosztályának közleményét idézve a Femina.

Ez mindenkinek egy nagyon új helyzet, össze kell fognunk, és közösségként működni – fogalmazott Harsányi Levente:

ezért is fontos, hogy amellett, hogy otthon maradunk, és vigyázunk egymásra, kifejezzük köszönetünket és hálánkat mindazoknak, akik az egészségünkért, a biztonságunkért és az ellátásunkért dolgoznak.

A kezdeményezés már a közösségi médiában is elterjedt, napról napra, az ország egyre több pontján csatlakoznak hozzá a polgárok. Budapesten is egyre több helyen hallható az esti tapsvihar.

Forrás: Szívünk és tapsunk – veletek vagyunk egészségügyi és szociális dolgozók/facebook.com
Neked ajánljuk
Autósok gyűjtöttek a salgótarjáni kórház gyermekosztályának Több mint nyolcvanezer üveg Béres-cseppet kaptak a pedagógusok Fenntartható és szolidáris gazdaság megteremtését sürgette Ferenc pápa Komoly veszélyt jelentenek az özönnövények az őshonos gyepes élőhelyekre Olvasnivalóval könnyíti a járványhelyzetet két könyvkiadó
Tovább a forrásra: femina.hu
Vissza
Hírfolyam