2021. június 16., Jusztin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vitamindús falatokkal támogatja az egészségügyi dolgozókat a Bonduelle

A fokozódó járványügyi helyzet mindannyiunkat összefogásra sarkall, vállalatok és magánemberek egyaránt átgondolják, miben tudnák segíteni a közösséget. A legnagyobb támogatásra azoknak az egészségügyi dolgozóknak van szükségük most, akik éjjel-nappal fáradhatatlanul dolgoznak a kórházakban azért, hogy mi nyugodtan alhassunk.

A rendkívüli helyzet mindannyiunk életére hatással van, az orvosok és nővérek azonban jelenleg az egész ország hősei, akik mindennap saját és családjuk egészségét kockáztatva indulnak el dolgozni – írja a Marketing & Média Online.

A Bonduelle úgy döntött, felajánl közel ezer konzervet a Szent László Kórház dolgozóinak, valamint a Démétér Házban tartózkodó, csontvelő-transzplantáción átesett gyerekeknek és szüleiknek.

A konzervekben elsősorban olyan zöldségek vannak, mint a kukorica, borsó és babok, amelyekből gyorsan lehet tápláló fogásokat készíteni. A dolgozók 12-14 órás műszakokban látják el feladataikat, emellett a kiegyensúlyozott, vitaminokban gazdag táplálkozás szinte lehetetlen kihívás. A vállalat adományával szeretne hozzájárulni az orvosok és ápolók munkahelyi és otthoni étkezéséhez, hogy kicsivel könnyebben vehessék az akadályokat. Az adományozás azonban nem ér véget ezer konzervvel, a vállalat további fuvarokat tervezett be a közeljövőre.

Fotó: visualhunt.com

„Nehéz időket élünk, ilyenkor kiemelten fontos az összefogás és a segítségnyújtás. Minden magánember és vállalat úgy segít, ahogy tud, mi zöldségben vagyunk a legjobbak, így hát konzervekkel igyekszünk támogatni a kórházak hőseit. Reméljük, sok nagyvállalat követi a példánkat, hiszen ebben az időszakban az orvosoknak és ápolóknak van a legnagyobb szükségük ránk” – mondta Gautier Mulliez, a Bonduelle magyarországi vezetője.

Neked ajánljuk
Már a videójátékok világába is beszivárog a környezettudatosság Egészségügyi felszerelés a református szeretetszolgálatnak Ingyen táborozhatnak a mentősök gyerekei Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások
Tovább a forrásra: mmonline.hu
Vissza
Hírfolyam