2020. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Online segítség a mentális és fizikai egészség fenntartására

Az otthon maradós időszak alatt az emberek mentális és fizikai egészségére is sokan igyekeznek figyelni. A femina.hu összegyűjtött jó néhány ilyen kezdeményezést, például olyanokat, amelyek az egészségünk fenntartására fókuszálnak.

Fotó: Pixabay

A Mindset Pszichológia mentális akciótervet hirdetett, melynek keretein belül ingyenes terápiás Skype-tanácsadást tartanak, illetve lesznek online pszichológiai előadásaik is. Emellett a YogaArt Műhely díjtalan online jógát tart minden este élő közvetítésben, de vannak online meditációk is, melyekkel könnyebb átvészelni a nehéz helyzetet. A CrossFit Everybody mindennap internetes otthoni órát tart a jobb közérzet és az immunrendszer erősítése érdekében, ahogyan az Adidas Runners Budapest edzői is megtartják ingyenes termi edzéseiket, jógát, crosstraininget, strechinget, melyeket a Facebookon lehet követni.

Sőt, egyes csoportok gyermekeknek is tartanak foglalkozásokat, melyekkel segítenek kielégíteni mozgásigényüket, és levezetni az energiáikat: az OnlineTesi mindennap testnevelésórát közvetít, a Hömbölde pedig esténként gyerekjógát tart.

Persze, ezeken kívül is akadnak zseniális, megható kezdeményezések, melyek megmutatják, milyen csodálatos összefogásokra képes az ország az ilyen nehéz helyzetekben. Példaértékű, amit most a magyarok egymásért tesznek.

Neked ajánljuk
Kézfertőtlenítő gépek adományból Kétmilliós adomány sportoló gyerekeknek Hazánk brillírozott a napenergia-termelésben Rendkívüli mértékű aszály sújtja az Alföldet Nem készültek fel a klímaváltozással járó kockázatokra a világkereskedelem nagy csomópontjai
Tovább a forrásra: femina.hu
Vissza
Hírfolyam