2022. augusztus 20., István
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kedves Szomszédaim, miben segíthetek?

Segítségnyújtásra buzdítanak fiatal videósok. Az időseket segítő összefogás a miutcank.hu oldalról indult, és a jelenleg leggyorsabban fejlődő közösségi platformon, a TikTokon szélsebesen terjed a tizenévesek körében.

Népszerű TikTokerek álltak a Follow Me Influencer marketingügynökség és az ArvaliCom kommunikációs ügynökség kezdeményezése mellé, amelyet aztán a miutcank.hu közösségi oldal is felkarolt. Néhány nap alatt már közel háromszázezer főt sikerült a több mint egymilliós összeléréssel rendelkező népszerű fiataloknak megszólítaniuk.

A miutcánk.hu-n lehet jelezni, ha valakinek, akár önmagunknak, de legfőképp az idős embereknek segítségre van szüksége, és itt körül is lehet nézni, hogy mi magunk, az ismerőseink, a szomszédaink hogyan tudnak másoknak szervezetten segíteni.

Számos népszerű TikToker azonnal a jótékonysági akció mellé állt. Ők a TikTok-oldalukon és Instagram-felületeiken népszerűsítik az akciót. Üzeneteik néhány nap alatt már több mint 300 000 emberhez értek el.

A miutcank.hu arra is buzdít mindenkit, hogy az alábbi plakátot töltsék le a weboldalról, és ragasszák ki minden egyes lakóházban, így még több idős, rászoruló emberhez jut el a segítségkérés lehetősége.

Miutcank.hu

A résztvevő TikTokerek: Zömbik Jázmin, Makk Adrienn, Szilágyi Cintia, Tatár Tomi, Padányi Máté, Varga Bettina, Chizy, Csorvási Tamás, Nasz Dani, Beri Márkó, Juhász Viktória, Liszkai Márk, Nikosz Niki, Makovics Tina, Gódor Titanilla.

A TikTok napjaink leggyorsabban fejlődő közösségimédia-platformja, amelyet már több mint 1,5 milliárdan töltöttek le. A döntően 15 másodperces videók készítésére és megosztására alkalmas appot főképp a 10–25 éves korosztály használja, olyanok, akik valami dinamikusabbat, őszintébbet kerestek a Facebooknál. A TikTok jelenleg a világ legértékesebb startupja, tavaly 75 milliárd dollárra becsülték az értékét.

Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: harmonet.hu
Vissza
Hírfolyam