2020. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Napi kétszáz pizza a kórházi dolgozóknak

A Tommy di Napoli, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás pizzériája pizzákkal segíti a kórházi dolgozókat, akik egészségük kockáztatásával küzdenek a pandémia ellen. A kezdeményezés keretében mára több mint kétezer pizzát szállítottak különböző egészségügyi intézményekbe.

A csapat az éttermek nyitvatartását korlátozó kormányrendelet következtében döntött úgy, hogy ameddig készleteik tartanak, napi kétszáz pizzát szállítanak ki számos budapesti kórházba az ott dolgozók részére térítésmentesen, segítve ezzel az egész napos helytállásukat.

Egyik legutóbbi, a Facebook-oldalukon közzétett helyzetjelentésük szerint címlistájuk napról napra bővül, és már kétezernél is több pizza került kiszállításra, többek között a Péterfy Sándor Utcai Kórház, a Nyírő Gyula Kórház, az Uzsoki Utcai Kórház, a Szent Miklós Általános Iskola, Diákotthon és Gyermekotthon, a Szent László Kórház, a SOTE központi gyógyszertár, a SOTE traumatológia, a Szent Rókus Kórház és a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház dolgozóinak és lakóinak. 

Egyúttal azt is üzenik: „Mi továbbra is melegen tartjuk a kemencénket azért, hogy a jövőben is támogatni tudjuk az értünk dolgozókat!”

Fotó: Facebook/Tommy di Napoli
Neked ajánljuk
Kézfertőtlenítő gépek adományból Suliindító buli helyett adományosztás Gyulán Tizennyolcmilliós segítséget adtak a tanévkezdéshez a reformátusok Egyre kevesebb víz van a magyar folyókban Osló jó úton halad a klímasemlegesség eléréséhez
Tovább a forrásra: roadster.hu
Vissza
Hírfolyam