2021. január 25., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tízezer könyvet adományoz a Libri a betegeknek és az egészségügyi dolgozóknak

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. szeretne segíteni azoknak az egészségügyi dolgozóknak és betegeknek, akik a koronavírus idejére karanténba szorultak, ezért hatalmas mennyiségű könyvvel támogatják a Kórházszövetséget. A Libri a Magyar Kórházszövetségen keresztül 13 budapesti kórházba juttatja el könyvadományait.

A vállalat a Scolar és a Jaffa Kiadóval, illetve a Libri Kiadói Csoporttal együttműködve 10 000 könyvet ajánlott fel, hogy segítse azokat a nehéz helyzetbe került betegeket és kórházi dolgozókat, akik a rendkívüli napokban a kórházban betegeskednek, illetve éjt nappallá téve dolgoznak.

A könyvkereskedő cég és partnerei külön figyelmet szenteltek annak, hogy minőségi könyveket ajándékozzanak és juttassanak el a betegeknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, illetve az egészségügyi dolgozóknak és családtagjaiknak. Ezért választottak ki olyan műveket, mint a Harry Potter-történetek, Varró Dániel verseskötete, Bear Grylls kalandregényei vagy a Geronimo-mesék, de megtalálható a könyvadományok között Fa Nándor nagy sikerű önéletírása vagy Kimi Raikkönen életrajza is.

A Libri a Kórházszövetségnek juttatja el a könyveket, ők gondoskodnak a könyvek elszállításáról a kórházakba.

A Libri – a Kórházszövetséggel együttműködve – a könyvadományokon túl más utakon is szeretné támogatni a magyar kórházakat és azok dolgozóit, ezért weboldalán keresztül áprilisban adományt is gyűjt a szövetségnek.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Önkéntes könnyíti a karantént Kisterenyén Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Charles Eisenstein: Klíma – Átfogó megoldások egy élhető jövőért Sam, a tűzoltó – Havazás (bábfilm) Tovább nőtt a környezetbarát csomagolóeszközök iránti kereslet
Tovább a forrásra: konyvesmagazin.hu
Vissza
Hírfolyam