2020. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A domaszéki polgárőrök is segítettek

A Domaszéki Polgárőr Egyesület tagjai is jelentkeztek, hogy segítsenek a település idős lakosainak a járványügyi helyzettel járó korlátozások idején.

Varga Pál, az egyesület elnökhelyettese elmondta, hogy március 27-én az egyesület tagjai a faluban élő idős emberek kérésére Szegeden jártak, ahol az idősek által összeállított bevásárlólistán szereplő élelmiszereket, vegyi árukat beszerezték, majd házhoz is szállították nekik.

Idős embereknek segítettek a domaszéki polgárőrök Fotó: Polgárőrség

A Domaszéki Önkormányzattal együttműködve az egyesület a rendkívüli helyzetre való tekintettel minden pénteken 16 órától vasárnap 20 óráig folyamatos készenlétben van, hogy a faluban élő időseknek segítséget tudjon nyújtani bevásárlásban, gyógyszerek kiváltásában, a betegek orvoshoz szállításában. Ezzel is vigyázva a szépkorúak egészségét, hogy még sokáig velünk lehessenek.

Neked ajánljuk
Tokodon is összefogtak a járvány alatt Kézfertőtlenítő gépek adományból Kétmilliós adomány sportoló gyerekeknek Mi köze a gyümölcsnek az elektronikai hulladékhoz? Ez a 8 dolog semmiképp ne kerüljön a komposztba
Tovább a forrásra: delmagyar.hu
Vissza
Hírfolyam