2021. január 16., Gusztáv
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Társadalmi összefogás a dél-alföldi régió betegellátásáért

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központjában dolgozók munkáját egészségügyi műszerekkel, szájmaszkokkal, védő szemüvegekkel, vitaminokkal és ingyenes meleg étellel is támogatják.

Már nemcsak tapssal fejezik ki köszönetüket a polgárok: egyre több cég és magánszemély segíti valamilyen módon az egészségügyben dolgozókat.

Egyre többen csatlakoznak ahhoz a jótékonysági mozgalomhoz, amelynek a célja az egészségügyben dolgozók támogatása. A „hősökként” emlegetett nők és férfiak kiemelten nehéz időszakban dolgoznak most annak érdekében, hogy az egészségügyi ellátás zökkenőmentesen működhessen.

A szeged365.hu orchideával lepte meg a dolgozókat Fotó: szeged365.hu

Az elmúlt napokban számos adományban részesültek a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ intézetei, osztályai, az egészségügyi eszközök, védőfelszerelések mellett meleg ételt, italokat, süteményt, sőt virágot is kaptak helyi, környékbeli vállalkozásoktól, magánszemélyektől is. A dolgozók szívből köszönik az adományokat, felajánlásokat, amelyekről a Szegedi Tudományegyetem Hírportálján olvashatók a részletek.

Neked ajánljuk
Felajánlások a kalocsai mentőknek Segítség az egészségügyi dolgozóknak Egy tányérnyi köszönet A fogyasztók is szerepet játszanak az őserdők pusztulásában A szélsőségessé váló időjárás nem csak forrósággal teszi próbára az embert
Tovább a forrásra: u-szeged.hu
Vissza
Hírfolyam