2021. július 28., Szabolcs
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Társadalmi összefogás a dél-alföldi régió betegellátásáért

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központjában dolgozók munkáját egészségügyi műszerekkel, szájmaszkokkal, védő szemüvegekkel, vitaminokkal és ingyenes meleg étellel is támogatják.

Már nemcsak tapssal fejezik ki köszönetüket a polgárok: egyre több cég és magánszemély segíti valamilyen módon az egészségügyben dolgozókat.

Egyre többen csatlakoznak ahhoz a jótékonysági mozgalomhoz, amelynek a célja az egészségügyben dolgozók támogatása. A „hősökként” emlegetett nők és férfiak kiemelten nehéz időszakban dolgoznak most annak érdekében, hogy az egészségügyi ellátás zökkenőmentesen működhessen.

A szeged365.hu orchideával lepte meg a dolgozókat Fotó: szeged365.hu

Az elmúlt napokban számos adományban részesültek a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ intézetei, osztályai, az egészségügyi eszközök, védőfelszerelések mellett meleg ételt, italokat, süteményt, sőt virágot is kaptak helyi, környékbeli vállalkozásoktól, magánszemélyektől is. A dolgozók szívből köszönik az adományokat, felajánlásokat, amelyekről a Szegedi Tudományegyetem Hírportálján olvashatók a részletek.

Neked ajánljuk
Palánták a nehéz helyzetű családoknak Elismerték az önkéntesek munkáját 700 ezer forint gyűlt össze Dunakeszin az árváknak Éghajlatváltozást tűrő kukoricákat nemesít az ELTE Azonnal cselekednünk kéne, ha meg akarjuk menteni az óceánok élővilágát
Tovább a forrásra: u-szeged.hu
Vissza
Hírfolyam