2021. május 8., Mihály
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kiszállítást vállal az időseknek az Árkád és egy sportakadémia

Kiszállítási szolgáltatást indított a budapesti Árkád bevásárlóközpont: a X., XIV., XV., XVI., XVII. kerületben élő 65 év feletti lakosoknak szeretne segíteni az alapvető élelmiszerek, higiéniai eszközök és gyógyszerek beszerzésében. A megrendeléseket szállítási költség nélkül viszik házhoz.

Az Árkádnál megrendelt élelmiszereket, higiéniai eszközöket, nem receptköteles gyógyszereket, valamint – a tajszám megadása után – az eReceptre felírt gyógyszereket a bevásárlóközpont, valamint a vele együttműködő, a kiszállítást végző Utánpótlás Akadémia KISTEXT SE szerzi be és szállítja ki.

A kiválasztott termékek listáját 10 000 Ft értékhatárig lehet leadni a gondoskodas@arkadbudapest.hu címen 0–24 óráig, vagy a +36-30/680-5560 telefonszámon 10–18 óráig.

Fotó: Facebook/ÁRKÁD BUdapest

A megrendelést díjmentesen kiszállítják, a megrendelt termékeket pedig számla ellenében a szállítónál kell kifizetni. Természetesen a kiszállítás megfelel a jelenlegi higiéniai ajánlásoknak, a futárok minden esetben maszkot és kesztyűt viselnek.

Az Árkád az idősek biztonságára is gondolt: a megrendelést e-mailen vagy telefonon minden esetben visszaigazolják, és ezzel egy időben megadnak egy olyan napi biztonsági kódot, jelszót, aminek bemondásával biztonságosan be lehet azonosítani a szállítót.

A csomagok kiszállítását az Utánpótlás Akadémia KISTEXT SE vállalta saját autóival. Az egyesület közel 800 sportolóval rendelkezik, akiknek a fejlődés alapú szakmai munka jelenti a mindennapokat. Az egyesület számára a koronavírus megjelenése előtt is fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, amelynek keretében a fogyatékkal élők sportolását segítette. Nem ez az első eset, hogy az egyesület segítséget nyújt a koronavírus elleni küzdelemben. Néhány napja a IX. kerületben, a Soroksári út mentén található, nemrégiben átadott röplabda- és kézilabda-létesítményét ajánlotta fel a járvány elleni védekezéshez.

Neked ajánljuk
Összefogás Kisvárdán a helyi egészségügyi dolgozókért Kulturális dolgozók végeznek önkéntes munkát a ceglédi kórházban Covid-támogatást igényelhetnek győri egyetemisták Szezonális térkép – A helyi zöldség és gyümölcs egészségesebb Egy egész város fogott össze a tiszakécskei családért
Tovább a forrásra: portfolio.hu
Vissza
Hírfolyam