2020. június 3., Klotild
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Új gumikkal segített egy gumigyártó a Szent Borbála Kórháznak

A koronavírus-járvány frontvonalában dolgozó Szent Borbála Kórház és a Tatabányai Városrendészet 12 gépjárművére adományozott új nyári abroncsokat a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft., ezzel enyhítve a megnövekedett gépjárműhasználatból fakadó esetleges negatív hatásokat.

A kórház autói a járvány kitörése óta 40 százalékkal többet, naponta mintegy 700 kilométert tesznek meg a plusz feladatok, a védőfelszerelések, illetve a betegminták Budapestre szállítása miatt. A Tatabányai Városrendészet autóira pedig azért kellettek új gumik, mert a szervezet munkatársai a kijárási korlátozások alatt immár közel 800, 70 évnél idősebb tatabányai lakos számára szállítanak házhoz meleg ételt és gyógyszereket.

Az abroncsgyár jóvoltából a két intézmény összesen 12 járművére – személygépkocsikra, furgonokra, kisteherautókra és kisbuszokra – kerülnek új gumiabroncsok. 

Az abroncsokat április 7-én, Szücsné Posztovics Ilona, Tatabánya polgármestere jelenlétében adta át Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója a két szervezet munkatársainak. Az átadásnál kiemelt figyelmet fordítottak a higiénés szabályok és a javasolt távolság betartására Fotó: jarmiupar.hu
Neked ajánljuk
Karanténkórus járványhelyzet idején Élelmiszer-támogatás a hátrányos helyzetűeknek Nógrádban A természet pusztításával együtt növekszik a járványok kockázata a Földön Önkéntes tűzoltók segítettek Letenyén Az internetre költözik a zöldülők vására
Tovább a forrásra: jarmuipar.hu
Vissza
Hírfolyam