2021. augusztus 2., Lehel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A focisták is összefogtak a járvány ellen

A Vasas kiemelt figyelemmel kíséri a koronavírus-járvány elleni harcot, az egészségügyi dolgozók emberfeletti, hosszú hetek óta tartó küzdelmét. Nagy Miklós sportigazgató, a Vasas Futball Club felnőtt játékosai és a stábtagok, illetve a Vasas Kubala Akadémia közös támogatásával az elmúlt napokban sokaknak segítettek.

A szentesi Bugyi István Kórházban működő sürgősségi betegellátó osztály a hatékonyabb munkavégzés érdekében két olyan monitorral ellátott berendezést kapott, mely segítségével biztosított a folyamatos és biztonságos megfigyelés, az érintkezést ezzel minimálisra csökkentve.

Hálával köszönjük Nagy Miklós klubigazgatónak, a Vasas Futball Club felnőtt labdarúgó csapatának, szakmai stábjának a Szentes Sürgősségi Betegellátó Osztály számára küldött két darab monitorral ellátott készüléket! Jó érzéssel tölt el minket, hogy ebben a nehéz helyzetben, amely az egész világot próbára teszi, segítőkészséget és önzetlenséget tapasztalunk. Önöknek sem könnyű, a „megszokott” életmódot fel kell adni és alkalmazkodni kell. Hiszem, hogy az emberiség összefogással legyőzi a COVID-19-et, ledobjuk magunkról a „koronát”, és emberek tudunk maradni! 

olvasható Magyar Hajnalka, osztályvezető főorvos köszönőlevele a klubhonlapon.

A Vasas a 13. kerületi Nyírő Gyula Kórház részére több hétre elegendő palackozott ásványvízzel és kávéval kedveskedett, míg a Jahn Ferenc Kórház sürgősségi betegellátó osztálya részére (100 ágyra) a klub olyan textíliákat biztosít, melyek az egészségügyben magas szinten elvárt, maximális követelményeknek felelnek meg. A klub beszámolója szerint egy divatáruval foglalkozó céggel összefogva maszkgyártásba fogtak, az első – 3 rétegű, szűrővel kiegészíthető – 100 db védőeszköz már el is készült.

Szurkolóit sem hagyja magára az angyalföldi klub, az idősebb rajongók „szeretetcsomagot” kaptak.

A nyitókép és a videó forrása: vasasfc.hu
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Akció Kecskeméten a könnyebb iskolakezdésért Mosolyt csempésztek nehéz sorsú gyerekek arcára Tarnaleszeszen Borsod-Abaúj-Zemplén megye: javították az ivóvíz minőségét Az Ivindo Nemzeti Park is kinccsé vált
Tovább a forrásra: rangado.24.hu
Vissza
Hírfolyam