2021. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Friss zöldség és gyümölcs a kórházi dolgozóknak

A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács felhívására a magyar zöldség-gyümölcstermelők részt vesznek a Dél-pesti Centrumkórház dolgozóinak friss és feldolgozott zöldséggel és gyümölccsel történő ellátásában.

A 2020. március 24-én indult akció keretében az első felajánlás a kiskőrösi Juice Products Zrt.-től érkezett, a vállalat 100 liter gyümölcslevet ajánlott fel a kórház dolgozói számára. 

A Termelői Értékesítő Szervezetek között meghirdetett felhívásra rövid idő alatt érkeztek további felajánlások is, amelyek leszállítása már szervezés alatt van. A szentesi Délalföldi Kertészek Szövetkezete paprikával és paradicsommal, a kerecsendi Korona Gombaipari Egyesülés friss termesztett gombával, a hódmezővásárhelyi Hódkertész Kft. koktélparadicsommal és kígyóuborkával, a szabadszállási Róna Ker-Tész Kft. pedig leveszöldségcsomagokkal járul majd hozzá a kezdeményezéshez.

A kezdeményezés követhető a FruitVeB Facebook-oldalán

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Kampány az egészségügyben dolgozókért Játékokkal tették szebbé a honvédek az ünnepet a beteg gyerekek számára Rekordmértékben csökkent tavaly az üvegházhatású gázok kibocsátása az Egyesült Államokban Klímaadaptációs szakemberek képzésének elindítását tervezi a Miskolci Egyetem
Tovább a forrásra: hellovidek.hu
Vissza
Hírfolyam