2021. január 25., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A koronavírus elleni összefogásra hívják fel a figyelmet magyar előadók és sportolók

Neked énekelek címmel gálaműsorral készül a TV2, melyben az összefogás fontosságára hívják fel a figyelmet, és köszönetüket fejezik ki mindazoknak, akik a koronavírus elleni harc frontvonalában dolgoznak nap mint nap.

Fotó: Bielik István / 24.hu

Az Ördög Nóra és Till Attila által vezetett produkciót április 19-én, vasárnap este láthatják a nézők. A műsorban otthonukból jelentkeznek be és énekelnek előadóművészek és sportolók, továbbá olyan magyar hírességek, akik a világ számos pontjáról videóüzenetben csatlakoznak a kezdeményezéshez.

A gálaműsorban az LGT Nem adom fel című dalát magyar sportolók éneklik majd. A megmozdulásba TV2 a nézőket is szeretné bevonni. Akinek van kedve, nem kell mást tennie, mint felénekelni telefonjába a dal refrénjét, és elküldeni ide a videót Együtt énekel az ország jeligére április 15-ig.

Neked ajánljuk
Ózongenerátoros fertőtlenítőt adományoztak Kórházi dolgozóknak sütnek a diákok „Örökbe fogadta” Veresegyház a helyi színház igazgatóját Pusztulnak a Vas megyei lucfenyvesek Hátrányos helyzetű települések iskolái pályázhatnak a digitális oktatást segítő eszközökért
Tovább a forrásra: 24.hu
Vissza
Hírfolyam