Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. május 24., Eliza, Eszter
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Élelmiszeradománnyal támogatja a rászoruló családokat a Tesco

Az áruházlánc jelenleg is üzemelteti napi élelmiszermentő programját, amelyben a Magyar Élelmiszerbank partnerszervezetein keresztül az áruházak környékén élő rászorulókat látja el élelmiszerrel. Csak egy héten a Tesco Magyarországon összesen 75 tonna élelmiszert ajánlott fel erre a célra.

A napi élelmiszermentő program működtetésén felül a Tesco úgy döntött, hogy 42 millió forint értékű termékadománnyal egészíti ki a nehéz helyzetbe került családok támogatását, melyet Magyarországon két stratégiai partnerén, a Magyar Élelmiszerbank Egyesületen és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül juttat el azoknak, akiknek erre most a legnagyobb szükségük van. 

Hálásak vagyunk, hogy a nehéz körülmények és a megnövekedett munkamennyiség ellenére a Tesco munkatársai továbbra is elkötelezetten vesznek részt a vállalat napi élelmiszermentő programjában. Az így átadott élelmiszer eddig is nagy segítség volt, de azt érzékeljük, hogy most talán minden eddiginél többet számít, többet segít. Megható és megindító, hogy a Tesco kollégái így kiállnak a rászorulók mellett. Minden tiszteletünk és hálánk az övék. A rendkívüli adomány is nagy öröm számunkra, már most látjuk, hogy nagy szükség lesz rá, igyekszünk legjobb tudásunk szerint szétosztani majd

– hangsúlyozta a termékadomány jelentőségét Cseh Balázs, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület elnöke.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Élelmiszer-támogatás a hátrányos helyzetűeknek Nógrádban Közel 20 ezer védőmaszkot szállított ki a Budapest Chapter A természet pusztításával együtt növekszik a járványok kockázata a Földön Lehet-e a természeti értékeket megőrizve eredményesen gazdálkodni? (videó) „A városban élő emberek földönkívüliekké váltak” – Kiállás az amazonasi őslakosok mellett (képgalériával)
Tovább a forrásra: mediapiac.com
Vissza
Hírfolyam